LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Varm Esbjerg-angriber har grebet chancen

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
Varm Esbjerg-angriber har grebet chancen
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,28 5,95 10,50
Oddset 1,28 5,20 12,00
Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Adrian Petre glæder sig over at være tilbage i Esbjergs startopstilling efter en periode ude af holdet.

Esbjerg hentede sidste sommer den 19-årige angriber Adrian Petre i rumænske UTA Arad, hvor han i forrige sæson scorede hele 28 mål i 29 kampe.

Offensiv-spilleren blev efter en god start hos vestjyderne ofret blandt cheftræner John Lammers’ foretrukne, og måtte i en længere periode affinde sig med en tjans som indskiftningsspiller.

Nu har angriberen dog imidlertid kæmpet sig tilbage i startopstillingen hos vestjyderne, hvor han er startet inde i de seneste tre kampe og har kvitteret med fire mål.

- Jeg har bare ventet på min chance. Lige inden og lige efter vinterpausen spillede jeg ikke ret meget, og jeg var ved at eksplodere indvendig. Da jeg så fik chancen for nogle uger siden, ville jeg bare vise, at det var fortjent, jeg fik den.

-Jeg giver alt for holdet, og den indvendige energi, jeg opbyggede, er skyld i, at det er gået godt i de seneste kampe. Jeg føler, at jeg har grebet chancen, siger Adrian Petre til bold.dk.

Ifølge Adrian Petre har han dog ikke ramt topniveauet endnu, og der er meget mere i vente.
 
- Jeg indeholder meget mere end, hvad folk har set indtil nu. Mod Thisted scorede jeg et mål, men burde have lavet et mere på en stor chance, jeg kom frem til. Man kan altid gøre noget bedre, og det gælder i alle kampe, siger han.

Esbjerg har med de seneste resultater placeret sig på førstepladsen i 1. division, der giver direkte oprykning til Superligaen.

- Vi skal fortsætte med det, vi gør i øjeblikket. Vi har syv kampe tilbage, og vi ligger på førstepladsen, så vi vil gøre alt for at vinde den næste kamp hele tiden. Kan vi det, så er vi tilbage i Superligaen i næste sæson, og det er det altoverskyggende mål.

- Alle i truppen er klar til de afgørende kampe. Vi drømmer om at være på førstepladsen, når sæsonen er slut, og jeg tror faktisk, det er en god ting, at vi er kommet fra baghjul, da presset så ikke har været det største.

- Hvis vi havde ligget på førstepladsen henover vinteren, havde presset været meget større, siger Adrian Petre.

Cheftræner John Lammers er glad for, at Adrian Petre har grebet den chance, der er opstået i esbjergensernes offensiv.

- Petre er en ung spiller på 19 år, og det er første gang i hans liv, hvor han for alvor er ude af sin komfortzone. Det skal man huske, for det tager tid at finde sig til rette i et nyt land og i nye omgivelser.

- Jeg har hele tiden sagt til ham, at hvis han arbejder hårdt, så kommer resultaterne også. Jeg kunne se, at det var en anderledes spiller, der vendte tilbage fra vinterpausen, og da han fik chancen, greb han den. Det er hele humlen ved fodbold, siger hollænderen.

Adrian Petre har scoret 10 mål for Esbjerg i sæsonen.

bold@bold.dk

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kenni Poulsen
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts