Luk

Varm Jönsson reddede point til OB i Horsens

| Superligaen | 25 kommentarer
Varm Jönsson reddede point til OB i Horsens
Foto: Getty Images

Infoboks

Silkeborg - AC Horsens
Superligaen Grundspil (21/07)
bet365 2,20 3,40 3,20
NordicBet 2,24 3,45 3,25
Oddset 2,20 3,35 3,45
Stream Brøndby IF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Rasmus Jönsson scorede for anden kamp i streg og sørgede for at OB fik et enkelt point med hjem fra Horsens - opgøret endte 1-1.

AC Horsens var lørdag eftermiddag vært for OB i Superligaens 23. runde. Hjemmeholdet skulle forsøge at få forårets første sejr, efter at det i sidste uge blev til nederlag mod Silkeborg. OB skulle bygge videre på den flotte sejr over Randers.

Og hjemmeholdet kom klart bedst fra start. Allerede efter seks minutter lykkedes det østjyderne at bringe sig foran. Kim Aabech sendte bolden frem til Lasse Kryger, som vendte med bolden og lagde den af til Hallur Hansson, som køligt lagde bolden over i modsatte side af målet til 1-0.

OB havde svært ved at komme ind i opgøret - men efter omtrent en halv time begyndte fynboerne at røre på sig. Casper Nielsen var særdeles livlig og efter 33 minutters spil blev han spillet fri på kanten af feltet.

Den nye OB'er forsøgte sig med et tørt spark, men afslutningen var lige på AC Horsenes-keeper Steve Clark, som forholdsvis nemt fik afværget.

Efter 41 minutter var Anders K. Jacobsen på spil. Angriberen modtog bolden på kanten af feltet og hamrede en flad afslutning af sted mod mål - men Steve Clark kom godt ned til afslutningen og parerede bolden til hjørnespark.

I sidste uge scorede Rasmus Jönsson to kasser - og målformen havde han taget med til Horsens. Efter knap en times spil modtog han bolden lidt tilfældigt i feltet, tog et træk og bankede den i kassen med venstrebenet og gjorde det til 1-1.

OB sad tungt på tingene i det meste af kampen og slutminutterne pressede de da også hårdt på og spillede sig frem til udmærkede chancer, men det lykkedes dem aldrig at få bolden sendt over stregen.

Dermed får begge mandskaber altså et enkelt point til samlingen. Det sender Horsens op på 28 af slagsen - to mindre end SønderjyskE på den slutspilsgivende sjetteplads. OB  har nu 22 point og kravler op på tredjesidstepladsen.

Stream Brøndby IF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

25 kommentarer

Manchester_United17 17:53          
Nu begynder han at vise noget..
Enchant 17:54          
Mindede desværre om mange kampe fra efteråret. Der manglede simpelthen kynisme. Men dejligt, at Izunna og Jönsson er begyndt at spille bedre.
guldtilOB 17:58          
Horsens ville jo intet ... Men vi mangler stadig en der sparker kuglen i mål.
bjerghest 17:59          
Steve Clark er en kæmpe gevinst for Horsens. Havde de haft Dannevang på mål havde de tabt 3-1.

OB gør alt for efterleve Marx tanker om at historien gentager sig selv. Det gik som man forventede, OB skyder med løst krudt mod hold der pakker sig, hvilket er set gentagende gange i efteråret. Det er muligt at Jönsson er ved at komme i gang men han er simpelthen så meget i minus at der skal mere end 1 god kamp og 1 halv god kamp, det samme gælder for Izunna. AK er en skygge af sig selv.

Tingager og JJT er desuden en fornøjelse at følge, i øvrigt imponerende så mange flere point OB har hentet med JJT på banen sammenlignet uden.

Indskiftningen af Mathias Thrane til sidst vidner om at Kent ikke går efter sejren men efter at holde 1 point, uambitiøst.

Horsens skal desuden være glad for at Europark ikke var til stede under kampen, der havde ventet en bøde for det er ikke tilladt at parkere en bus i så lang tid på en weekend dag.
Lakris 18:02          
Horsens ville med deres spil pynte bedre i 1. division. Og ligeså deres primitive åh-så-herligt-engageret træner.
FredeP 18:08          
Vil også mere mene at det var Horsens der reddede sig et point
Dumbeldore 18:32          
To flotte assits af Lasse Kryger.
Tirsdag 16. juli
Mandag 15. juli