Luk

Varm Lukaku: Inter var min bedste mulighed

| Italien | 8 kommentarer

Infoboks

Inter - Cagliari 4-1
Coppa Italia
1' 1-0 Romelu Lukaku
22' 2-0 Borja Valero
49' 3-0 Romelu Lukaku
72' 3-1 Christian Oliva
80' 4-1 Andrea Ranocchia

Romelu Lukaku er meget tilfreds med, at han valgte at tage til Inter i sommer, for han kan udvikle sig og bidrage til holdet, siger han.

Romelu Lukaku har vist forrygende form i Inter, og tirsdag blev det til to scoringer i Coppa Italia-sejren på 4-1 over Cagliari.

Lukaku mener, at det var det helt rigtige valg for ham at tage til Inter i sommer.

- Inter var den bedste mulighed for mig. Jeg kan udvikle mig her, og jeg kan bidrage. Min rolle er at hjælpe holdet på alle tænkelige måder, og jeg ved, at fansene kan lide det. Jeg må fortsætte, siger Lukaku til Rai.

- Selvfølgelig er det mit mål at score, men jeg tænker ikke kun på mig selv, også holdet. Jeg håber at vinde noget her, men lige nu holder jeg fokus på Lecce.

26-årige Lukaku har scoret 18 mål i 25 kampe for Inter i alle turneringer.


Af Sara Margren

8 kommentarer

Gshock 08:40          
Det har også vist sig og være det rigtige valg, og lige om lidt så kommer Christian og fodre dig med sukkerballer inde i feltet.
united1977 11:51          
Lukaku havde bare ikke niveauet til en klub af United´s format. Seria A virker til at være hans niveau.
MortenM 11:57          
@united1977

Den kommentar virker lidt malplaceret nu hvor Inter ser stærkere ud end ManU.
Er ret overbevist om at inter vil vinde Hvis de spillede mod hinanden.
Inuk. 12:18          
MortenM, nu er begge klubber i Europa League, så det finder vi ud af hvis de skulle løbe ind i hinanden.
BryanFury 12:22          
Ikke niveau til United? Nu må jeg le. Se dog på mandens målscoringsstatistikker og prøv igen, han har rigeligt med niveau til samtlige klubber der spiller EL, og så er det jo heller ikke fordi United vælter i alternativer. At han se passede dårligt til spillestilen Ogs gerne ville benytte er en anden sag.
dutch dude 12:30          
United1977 - er selv United fan, og kan ikke være mere uenig.. han var og er en kvalitetsspiller, men han har brug for et system og spillestil der passer til ham, hvilket det til dels gjorde under Mou, men slet ikke gjorde under OGS.. skal man sætte en finger på hans evner, så er det at han ikke skaber noget alene, og med Mou defensive taktik og OGS hurtige spil, så var han desværre et fejl cast, men det er så sandelig mindst lige så meget Uniteds fejl som hans..
Interforlivet 13:30          
@dutch dude:
skal man sætte en finger på hans evner, så er det at han ikke skaber noget alene
Du kan næsten ikke have set særlig meget til Lukaku i Inter med sådan en udmelding. Her har han netop skabt en del mål på egen hånd. Vi behøver sådan set ikke at gå længere tilbage end til kampen for to uger siden på San Paolo for at finde det seneste eksempel (målet til 0-1).
Tirsdag 21. januar