Luk

Varm slovener ved ikke om BIF-bud er sandt

| Veikkausliga | 4 kommentarer

Infoboks

Inter Turku - IFK Mariehamn
Cup Gruppe A (25/01)
bet365 1,80 3,60 3,50
NordicBet 2,01 3,75 3,30
Oddset 1,95 3,65 3,10
YouBet 1,95 3,55 3,15

FC Inter Turku-angriberen Filip Valencic har hørt, at Brøndby skulle have budt på ham, men han er ikke sikker på, at det er korrekt. Han har ikke selv fået noget at vide, siger han i et interview.

Brøndby var i sommer tæt på at komme i store problemer i Europa League-kvalifikationen mod finske Inter Turku.

Efter en 4-1-sejr på hjemmebane drog man til Finland og kom bagud 2-0, inden man til sidst holdt stand og afværgede et afgørende mål.

Men på modstanderholdet var slovenske Filip Valencic. Han scorede til 2-0 i returkampen, og efterfølgende blev Brøndby meldt interesserede i sloveneren af den finske journalist Timo Innanen, der fortalte, at Brøndby var tæt på eller havde afgivet et bud.

Hovedpersonen har selv hørt historien om et bud fra Brøndby, men han er ikke sikker på, at det er korrekt, fortæller han i et interview med finske Iltalehti.

- Jeg har hørt, at Brøndby har afgivet et bud på mig, men jeg er ikke sikker på, at det er rigtigt. Der er ikke nogen, der fortæller mig noget, siger Valencic i en munter tone.

Valencic selv har stået for 15 scoringer i 22 kampe i den finske liga i denne sæson, og han er efter denne sæson umiddelbart færdig i FC Inter Turku, da han er udlejet fra norske Stabæk, hvor han i sommeren 2018 skrev under på en 'langtidskontrakt', som den norske klub formulerede sig.

Valencic har tidligere i karrieren spillet for finske HJK Helsinki og Kemi Kings, engelske Notts County, italienske Monza og NK Olimpija.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 23. januar
Onsdag 22. januar