Luk

Varm Sterling om hattrick-bold: Mor får den

| Champions League Gruppe C | 1 kommentar

Raheem Sterling snupper kampbolden, hver gang han scorer hattrick, og så propper han den i en glasboks og sender den til Jamaica, hvor hans mor bor.

Det er kutyme at sikre sig kampbolden, hvis man scorer hattrick, og dem har Raheem Sterling efterhånden nogle stykker af.

Tirsdag scorede han tre gange, da Manchester City bankede Atalanta med 5-1, og dermed var der en kampbold mere til samlingen – og den skal sendes langt væk.

- De er i min mors hus i Jamaica. Jeg putter dem i en lille glasboks. Jeg har købt seks ekstra, så jeg kan smide boldene i en af dem og give dem til hende, hvis jeg nu scorer hattrick. Så jeg giver den her til min mor, siger Raheem Sterling ifølge uefa.com.

Den engelske offensivspiller er for alvor flyvende for tiden, og han nyder da også i høj grad at spille fodbold.

- Jeg trives bare og venter på den næste kamp hele tiden. Jeg scorede hattrick den her gang, og jeg ser frem til weekenden, hvor jeg forhåbentlig får chancen for at blive involveret igen og score flere mål.

- Det er sådan, jeg har det i øjeblikket – i dag er glemt, og jeg ser fremad til den næste kamp, siger Raheem Sterling.

Den 24-årige City-spiller har hidtil i sæsonen scoret 12 kasser fordelt på 13 kampe. Han har desuden bidraget med fire assists.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 5. december