LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Varme Dreyer sparkede EfB på andenpladsen

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
Varme Dreyer sparkede EfB på andenpladsen
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
På en enlig straffesparksscoring af profilen Anders Dreyer hentede Esbjerg en vigtig 1-0-sejr ude mod Fremad Amager. Esbjerg går dermed forbi Vejle i toppen af 1. division og er aktuelt to'er.

Esbjerg kunne spille sig tættere på toppen i landets næstbedste række, hvis det blev til sejr og tre point med John ‘Faxe’ Jensen og Fremad Amager i Sundby.

Vestjyderne har været farlige foran mål i 2018, hvor forårets kampe har budt på minimum to scoringer. Dog er kampe også blevet tabt, da defensiven til tider har vaklet - senest i 3-2-nederlaget til Vendsyssel i slutningen af marts.

Kort inde i opgøret måtte Fremad Amagers amerikanske angriber Nick DePuy med en skade i baglåret, og han lod sig erstatte af Mohammed Abdalas.

Midtvejs i første halvleg blev en EfB’er nedlagt i feltet, og efter lidt tvivl pegede opgørets dommer Jonas Hansen på pletten. Her svigtede topscorer Anders Dreyer ikke, da han sendte Nicklas Dannevang den forkerte vej.

Det var offensivspillerens 15. sæsonscoring i 1. division, og han er dermed alene på topscorerlisten efter dagens runde.

Kort efter pausen troede gæsterne at de havde bragt sig på 2-0, men scoringen blev korrekt annulleret for offside i det lille felt.

Anden halvleg blev noget af en stillingskrig uden det store optræk til ballade i felterne. Med tyve minutter igen følte Fremad Amager og Morten Nordstrand sig snydt for et straffespark, da dommerens fløjte forblev tavs.

Med slutningen trak Esbjerg sig en smule og overlod spillet til hjemmeholdet, der dog ikke formåede at spille hurtigt nok. Det gav i stedet en kontrachance til Anders Dreyer og Emmanuel Oti, men førstnævnte forspildte chancen med en svag afslutning.

Det endte dermed 1-0, og Esbjerg går dermed forbi Vejle i tabellen, og er aktuelt førsteudfordrer til topholdet fra Vendsyssel.

Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Kenneth Hansen
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar