Luk

Varme Stones sendte City på andenpladsen

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Crystal Palace 4-0
Premier League
26' 1-0 John Stones
56' 2-0 Ilkay Gündogan
68' 3-0 John Stones
88' 4-0 Raheem Sterling

John Stones scorede sit mål nummer et og to for Manchester City, der strøg på andenpladsen i Premier League efter 4-0-sejren over Crystal Palace søndag.

Efter en knap så god sæsonstart har Manchester City nu for alvor fundet formen, og inden dagens opgør mod Crystal Palace havde City vundet fire i streg i Premier League.

Crystal Palace var omvendt knap så godt kørende i den nedre del af tabellen, og det var da også værterne fra Manchester, der havde flest muligheder i kampens indledning.

Efter knap en halv time faldt første scoring, da Kevin De Bruyne modtog bolden i banen højre side, hvorfra han slog et forrygende indlæg med ydersiden, så John Stones kunne springe lige ind i bolden og pande føringen i mål.

Der stod generelt City på hele første halvleg, men det blev ved Stones' ene scoring trods en masse muligheder for Pep Guardiolas tropper.

Anden halvleg fortsatte med samme fortegn, for der stod en andenplads på højkant for City, efter Manchester United havde spillet uafgjort med Liverpool tidligere på dagen.

Uventet dobbelt målskytte

Ti minutter inde i halvlegen lykkedes det da også for hjemmeholdet at fordoble føringen, da Ilkay Gündogan tog sagen i egen hånd, driblede en mand og skruede bolden i mål fra kanten af feltet.

Kort efter fik Palace en af de helt få store chancer, men Jordan Ayew blev blokeret kort foran mål.

I stedet skulle City komme yderligere i front midtvejs i anden halvleg på et hjørnespark.

Ruben Dias steg højest og headede på mål, men Guaita reddede forsøget, inden John Stones var over returen, som han smækkede i mål med største selvfølgelighed, så han scorede sit andet mål i City-trøjen i samme kamp.

Palace spillede sig aldrig ind i opgøret igen, så i stedet bankede Raheem Sterling bare det sidste søm i kisten, da han på et frispark to minutter før tid sendte bolden i fjerneste målhjørne.

Dermed er City på andenpladsen i Premier League, hvor de har en kamp i hånden på United på førstepladsen.


Af Christian Ambæk
Tirsdag 9. marts