Luk

Varsom Yussuf Poulsen: Xhaka skal stoppes

| EM | 0 kommentarer
Varsom Yussuf Poulsen: Xhaka skal stoppes
Foto: Getty Images

Infoboks

Danmark - Gibraltar
EM Kvalifikation Gruppe D (15/11)
Oddset 1,01 22,00 45,00

Det danske landshold kan lære meget af den vilde 3-3-kamp ude mod Schweiz, mener Yussuf Poulsen, der vil have Granit Xhaka lukket ned i lørdagens opgør.

Et udsolgt Telia Parken danner lørdag aften rammen om braget mellem Danmark og Schweiz i EM-kvalifikationen.

Det omvendte opgør i Schweiz er nærmest gået over i dansk landsholdshistorie, eftersom Åge Hareides tropper vendte 0-3 til 3-3 på de sidste ti minutter.

Yussuf Poulsen mener, at det seneste møde med schweizerne giver håb forud for lørdagens duel.

- Vi så i 3-3-kampen, at hvis vi lægger tryk på dem, har de svagheder i den bageste kæde. Alt i alt synes jeg ikke, at vi spillede en dårlig kamp i Schweiz, men der er naturligvis en lang række ting, vi skal gøre bedre.

- Schweiz scorede tre mål på de tre skud, de havde, så vi var også uheldige i starten af kampen, siger Yussuf Poulsen til bold.dk og tilføjer:

- Vi ved, at vi skal lukke Xhaka ned, for han styrede slagets gang sidst. Det skal han ikke have lov til, når vi spiller i Parken.

Derfor man spiller på landsholdet

25-årige Yussuf Poulsen har hidtil spillet 40 A-landskampe i rødt og hvidt, men den, der kan blive nummer 41, har offensivspilleren set ekstra meget frem til.

- Det bliver en af de rigtig, rigtig fede landskampe. Det er den slags kampe, vi spiller på landsholdet for at spille. Parken er fyldt, og der er en masse på spil, så man glæder sig utrolig meget til det.

Er det en must win-kamp?

- Vores mål er at gå videre fra puljen, og det kan ét point godt vise sig at være nok til. Så must win vil jeg ikke sige, men det er klart, at tre point vil stille os markant bedre end ét, siger Yussuf Poulsen til bold.dk.

Inden kampen er Danmark på andenpladsen i EM-kvalifikationsgruppen med ni point for fem kampe, mens Schweiz har spillet en kamp mindre og har otte point.

Irland topper gruppe D med 11 point efter fem kampe.


Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober