Luk

Vatsadze sikrede AGF-sejr mod svenskere

| Træningskampe | 7 kommentarer

Infoboks

AGF - Ljungskile 2-1
Træningskamp
58' 0-1 Niclas Andersén
63' 1-1 Mate Vatsadze
84' 2-1 Mate Vatsadze

AGF kom bagud i testkampen mod Ljungskile fra den andenbedste svenske række, men to mål af Mate Vatsadze gav AGF en 2-1-sejr.

Den nyoprykkede Superligaklub AGF reddede uafgjort 2-2 i første testkamp mod FC Nordsjælland. Mandag aften fortsatte Superligaforberedelserne mod Ljungskile fra den andenbedste svenske række.

Trods AGF's favoritværdighed var det svenskerne, der tog føringen efter pausen. Niklas Andersen blev spillet fri, og så gjorde han det til 1-0 i det 58. minut.

AGF bed dog fra sig og svarede igen fem minutter senere. Efter gode kombinationer med Davit Skhirtladze satte Mate Vatsadze udligningen i nettet.

Det så ud til, at AGF igen måtte nøjes med uafgjort, men denne gang fandt aarhusianerne en afgørelse. Jesper Lange fandt Vatsadze, der med sin anden scoring gav AGF en 2-1-sejr.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Peter Miles

7 kommentarer

Steen A 21:59          
Det gjorde en vis forskel, da man satte de to georgiere ind i 2. halvleg!

Nu må det snart være slut med eksperiment Nordstrand.
Hvis ikke vi får flere nye ind inden BIF-kampen håber jeg på følgende startopstilling:

Steffen
Daniel AP - Elez - Jønsson - Daniel C
Bjarnason - Danny O
Aabech
Stephan P. - Vatsadze - Skhirtladze
INTER-FCK-COWBOYS 22:19          
Det er måske nok den bedste AGF opstilling lige nu, men den offensiv - minus Aabech - tror jeg bare ikke er nok til at begå sig i Superligaen. Jeg kan selvfølgelig tage fejl, jeg tror bare at det bliver for let at lukke ned.
wap 23:02          
Det er egentlig en meget god offensiv - det er stadig usikkert, om vadzadze også kan levere varen i superligaen, men han har virkelig fundet målnæsen, og resten af offensiven, minus måske skirtladze (som kan noget særligt, når han rammer dagen) burde faktisk glide direkte ind på de fleste hold under top tre-fire. Jeg ville gerne have dn kvali-angriber som Duncan, men ellers er jeg faktisk langt mere nervøs for defensiven
Kreo 02:39          
Jeppe kjær på top og han bliver superligatopscorer
Slettet(220030191409) 08:34          
minus måske skirtladze (som kan noget særligt, når han rammer dagen)
Skirtladze, er da netop en af de spillere der har vist god form og godt spil de seneste kampe.Han er blevet mere stabil i hans præstationer og det tror jeg især skyldes MW og den nye spillestil..
Skvat 12:16          
Er jeg den eneste der er lidt bekymret (omend det er en træningskamp), at AGFs stærkeste opstilling kun formår at vinde 2-1 over et hold fra den andenbedste svenske række?

Det ville sgu være ærgerligt at AGF ryger ud af SL igen.
Slettet(220030191409) 15:43          
Er jeg den eneste der er lidt bekymret (omend det er en træningskamp), at AGFs stærkeste opstilling kun formår at vinde 2-1 over et hold fra den andenbedste svenske række?

Det ville sgu være ærgerligt at AGF ryger ud af SL igen.
Ja,du er den eneste,vi står direkte i CHL når sæsonen er færdigspillet,så pyt med at vi "kun" vandt 2-1 i en træningskamp ;-)
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november