Luk

VB 1968 snupper 39-årige Stephan Andersen

| VB 1968 | 10 kommentarer

Infoboks

VB 1968 (Værebro Boldklub), der huserer i Sjællandsserien, har hentet den tidligere landsholdsmålmand Stephan Andersen til klubben, siger cheftræner Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

VB 1968 har mange tidligere topspillere i truppen blandt andre André Riel og Nicki Bille, men nu har Sjællandsserie-mandskabet sikret sig en kraftig forstærkning til målmandsposten.

Den tidligere landsholdsmålmand Stephan Andersen, der forlod FC København i sommer, er nemlig ny spiller i serieklubben. Det siger VB 1968-cheftræner Mohamad El-Faour til LigaBold.dk. Han siger, at kontakten er opstået via en bekendt i klubben.

- Det er en af vores bestyrelsesmedlemmer, der har kontakt til Stephan Andersen. Vi fortalte lidt om projektet og hans rolle i projektet. Det kunne han godt se sig selv i, og han synes, at det er spændende, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

Cheftræneren mener, at den 39-årige tidligere landsholdsmålmand kan bidrage med meget til VB 1968, og han kommer nok også til at deltage en del i det opbyggende spil.

- Han skal lære fra sig til de andre målmand, og jeg tænker, at han både spillemæssigt og fagligt kan hjælpe os rigtig meget med sikkerhed i bagkæden og feltet. Han komme med inputs i løbet af kampene, og han vil lette 20-25 procent af vores arbejde, da han nok vil 'sweepe' noget mere, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

Stephan Andersen fik 30 landskampe, og han har repræsenteret klubber som Brøndby IF, FC København, Real Betis og Evian. Ifølge transfermarkt.com er han noteret for hele 366 kampe i løbet af karrieren, hvor det er blevet til tre danske mesterskaber og tre pokaltitler.

Mohamad El-Faour siger, at det er planen, at Stephan Andersen får debut i næste weekend, og han er derfor ikke med, når VB 1968 møder Lundtofte Boldklub i morgen lørdag.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk. 


Af Anders Jensen

10 kommentarer

BlueAndWhite 16:02          
Elsker SA :)
CopenhagenNoice 16:15          
Fedt fedt, velkommen til Gladsaxe :)
VIF57 16:18          
Fremtidens mand ;)
ForzaVejleBoldklub 16:28          
Dejligt for begge parter, men jeg forstår ikke, hvornår han ikke er i stand til at spille på et højere niveau som fx Danmarkserien eller 3. division? Er han virkeligt faldet så meget i niveau? Manden er 39 ja, men flere andre målmænd spiller på toppen til de er 41-42 stykker.
tobi5043 16:37          
Dejligt for begge parter, men jeg forstår ikke, hvornår han ikke er i stand til at spille på et højere niveau som fx Danmarkserien eller 3. division? Er han virkeligt faldet så meget i niveau? Manden er 39 ja, men flere andre målmænd spiller på toppen til de er 41-42 stykker.
Manden er 39 år, han har spillet 30 landskamp, spillet i PL, La liga, den franske liga, foruden Brøndby og FCK. Om han nu spiller i Sjælandsserien, DS eller 3. division er jo det samme for ham, det er ren hyggebold. Så tænker han har valgt den klub, som passer bedst til ham og hvor han føler han kan bidrage med noget, uagtet om de så har ligget i den ene eller anden "lave" række
Miklocarnal 16:45          
Nok fordi han ikke skal træne og kun spille kampe
ForzaVejleBoldklub 17:04          
@tobi5043

Ja okay, fair. Jeg forstår nok bare ikke, hvorfor han ikke hellere vil spille på et lidt højere niveau. Det giver god mening ift. at træne.
Ja han er rimeligt erfaren, må man sige. Det kan også være han har en fremtid i staben, og at de har snakket om det allerede ved skiftet - hvem ved!?
Søndag 26. september