LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

VB bekræfter køb af Thisteds Mads Lauritsen

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
VB bekræfter køb af Thisteds Mads Lauritsen
Foto: Vejle Boldklub
Vejle Boldklub har købt Thisted FC's 24-årige forsvarsspiller Mads Lauritsen, som har underskrevet en kontrakt, der løber til udgangen af 2019.

Vejle Boldklub har været på rov hos Thisted FC, hvor klubben har slået kløerne i forsvarsspilleren Mads Lauritsen, som altså er blevet købt fri af sin aftale i det nordvestjyske.

Teknisk chef Jacob Krüger er meget tilfreds med købet af Lauritsen, som har underskrevet en aftale til udgangen af 2019, og med Thisteds håndtering af situationen.

- Mads Lauritsen er en forsvarsspiller i en god alder som jeg har fulgt i en længere periode. Som fodboldspiller er Mads duelstærk, god i luftspillet og så besidder han en meget stærk attitude, siger Krüger til VB's hjemmeside.

- Med Anders Egholm ude på ubestemt tid med en hovedskade og Kasper Nøhr, der fik en hjernerystelse i DBU Pokalkampen i aftes, så har vi stået og manglet centrale forsvarsspillere til at supplere Mads Greve og Rasmus Lauritsen. Vi mener, at Mads Lauritsen supplerer den gruppe af centrale forsvarsspillere godt.

- I de kampe, vi har fulgt Mads Lauritsen, har han vist et rigtig fint potentiale. Vi ser frem til at bringe Mads Lauritsen ind i vores fuldtidsmiljø og se, hvad det kan bringe med sig. Mads er meget dedikeret og kommer med en stærk udstråling.

- Thisted FC har været nemme at samarbejde med omkring denne transfer. De har været rare og på ingen måde været svære at nå i mål med, siger Jacob Krüger.

Mads Lauritsen har fået sin fodboldopdragelse i Viborg, men skiftede i 2013 til Thisted. Han har i den igangværende sæson spillet fem 1. divisionskampe for Thisted.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 19. april