Luk

VB-bomber: Hvis vi fortsætter rykker vi op

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
VB-bomber: Hvis vi fortsætter rykker vi op
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Vejle Boldklub - Kolding IF
NordicBet Liga (19/10)
bet365 1,53 4,20 5,50
NordicBet 1,52 4,40 5,45
Oddset 1,50 4,50 5,80

Kjartan Finnbogason tør godt spå om oprykning. Det kræver dog, at Vejle Boldklub fortsætter som i de seneste fem-seks-syv kampe, siger han til Vejle Amts Folkeblad.

Vejle Boldklub kom slingrende fra land i 1. division efter nedrykningen fra 1. division, men i de seneste otte kampe er det blevet til seks sejre og to to uafgjorte kampe.

Det har bragt vejlenserne op på den førstepladsen, som de så hidsigt har jagtet siden sæsonstart.

Kjartan Finnbogason har været altafgørende med pointgivende kasser på det seneste, og han tror på, at de rødklædte fra Nørreskoven kan snuppe førstepladsen og dermed oprykning.

- Hvis vi spiller, som vi gjorde i de seneste fem-seks-syv kampe, gør vi. Det er jeg ikke bange for at sige, selvom jeg godt ved, at det presser os, når vi selv siger det.

- Hver eneste gang, vi går på banen, gør vi det for at vinde, og når man gør det, er det vel ingen hemmelighed for andre, at man satser på at rykke op, siger Finnbogason til Vejle Amts Folkeblad.

Den islandske angriber er med ti kasser 1. divisions topscorer i skrivende stund. Martin Koch Helsted på andenpladsen har scoret syv gange.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober