LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

VB-boss før finale: Alle kampe er lige store

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
VB-boss før finale: Alle kampe er lige store
Foto: Getty Images

Infoboks

Vejle Boldklub - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (09/02)
bet365 2,60 3,30 2,62
NordicBet 2,65 3,30 2,75
YouBet 2,65 3,20 2,70

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Adolfo Sormani vil ikke kalde søndagens afgørende kamp i 1. division for en større kamp end alle andre. Alle kampe er store, siger han.

Vejle Boldklub slog onsdag FC Fredericia og kan dermed sikre sig oprykning til Superligaen ved at hente blot et enkelt point i Thisted på søndag.

Sejren måtte dog slides i land onsdag aften, og cheftræner Adolfo Sormani vidste, det ville blive svært.
- Kampe som denne er ikke nemme. Specielt for spillere, som ikke er vant til at håndtere den her form for pres, siger Adolfo Sormani.

- Vi var en smule nervøse i starten, men jeg var forberedt på det, for når man spiller den her slags kampe, er det mere det mentale end det fysiske, taktiske og tekniske, der betyder noget.

VB-træneren var imponeret af onsdagens modstander.

- Jeg har mange gange sagt, at FC Fredericia for mig at se er et af de bedste hold i rækken. De spiller virkelig god fodbold, og vi fik også lidt problemer. Men vi viste kvalitet, og alle gjorde deres arbejde, siger han.

Presset er ikke blevet større
Nu kan Vejle Boldklub som sagt klare sig med ét point søndag for at tage den direkte oprykningsplads. Men vejlenserne kan også smide førstepladsen, hvis de taber, og Esbjerg vinder.

Adolfo Sormani spekulerer dog ikke over det pres, der venter søndag.

- Presset er ikke større nu, end det hele tiden har været. Det er alt det samme. Vi tænker altid kun én kamp frem. I dag handlede det om Fredericia, og nu skal vi se på den næste kamp.

Men synes du ikke, det er en stor kamp på søndag?

- Det er altid store kampe. I fodbold er hver eneste kamp den vigtigste. Så jeg er ikke mere glad nu, end jeg har været ved andre sejre. Vi skal spille kampen, som vi plejer at gøre, siger han.

Har fundet heldet
VB overvintrede meget komfortabelt på 1. divisions førsteplads, men åbnede foråret særdeles svingende. På det seneste er det dog igen gået VB’s vej.

- Vi har formentlig været lidt heldige. I fodbold er held meget vigtigt. Vi har spillet mange gode kampe og har fortjent at vinde kampe. Vores præstationer har altid været gode, og vi havde også fortjent at vinde nogle af de kampe i foråret, siger Adolfo Sormani.

VB-cheftræneren roste desuden Peter Utaka, som ikke har spillet meget, siden han blev hentet til klubben i vinter.

Adolfo Sormanis mandskab spiller sæsonfinale søndag klokken 13.45 i Thisted.

nicolai@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

sparkliz 21:49          
Håber ikke for mølgaard at træneren mener han skal spille den kamp.
Poor Scouser Tommy 23:25          
Sormani skal nok lige minde Ba Loua og Sousa om, at VB ikke er rykket op endnu. De lignede nogen, der fejrede en sikret oprykning efter slutfløjtet.

Der er stadig en opgave, der skal løses i Thisted. Helt sikkert uden Ramadani og muligvis uden Nikolaj Madsen. Det er to stærke kort at mangle på midtbanen. Louati er formentlig klar igen. Utaka lignede i dag er fornuftigt alternativ.

Nu skal der fuldt fokus på den sidste kamp. Hvis holdet bevarer koncentrationen og leverer en 100 pct. indsats, bør det ikke gå galt. Thisted har været rækkens ringeste hold i foråret. Det handler om at tage derop og gøre arbejdet færdigt.
SsshHvem? 23:42          
@Poor Scouser Tommy

Fuldstændig enig i alt du skriver, dog pånær én ting.. Peter Utaka.. Kan slet ikke se lyset i den mand.. Han nåede at tage en sprint eller to og så var han forpustet, hans boldberøringer er langt fra hvor de skal være & målnæsen må han have glemt i Japan.. Så ja - vi må satme krydse fingre for at vi har Louati med næste kamp & Adolfo får Sousa ned på jorden og indse det kræver en mandfolkepræstation i Thisted..
VBK - Leeds 07:19          
Til forsvar for Utaka så har han jo heller ikke spillet en kamp siden fjerde runde i foråret eller sådan noget. Tror det tilskuermæssigt bliver en halv hjemmebane på søndag :-)
Mr. Head coach 08:03          
Utaka kom ikke kun på banen for at score mål igår, men mere for at holde på bolden, og give ro til hele VB mandskabet, og det løste han fint, og langt bedre end D’Avila der modtager bolden, vendet 90 grader og løber lige mod mål hver gang, og 99 gange ud af 100 smider bolden efter 2 meter. Det gør at det bliver for hektisk og at Fredericia, kan komme igen og igen og igen.

Det er som at slæbe sig over målstregen til et maraton med brækket ben, at spille med det manglende angreb hele foråret.
Poor Scouser Tommy 10:05          
Det er ikke fordi, jeg synes, at Utaka leverede en fantastisk indsats i går. Men han skabte lidt mere ro ved at holde i bolden og spille den fornuftigt rundt. Desuden tog han et godt dybdeløb i forbindelse med målet, der var med til at skabe noget af den forvirring, som førte til at Fredericia-spilleren sendte bolden i eget net. Jeg mener ikke, VB skal forlænge med Utaka, men han kan muligvis spille en lignende rolle i Thisted, og det vil være fint.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar