LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

VB-kineser drømmer om Superliga-debut

| Danmark | 6 kommentarer
VB-kineser drømmer om Superliga-debut
Foto: Vejle Boldklub

Den 19-årige kineser Wang Zhenao drømmer om at få Superliga-spilletid i Vejle Boldklub. Hidtil er det kun blevet til pokalkampe.

Vejle Boldklub har i de seneste år haft flere kinesere i truppen, og lige nu hedder en af dem Wang Zhenao.

Han har i denne sæson fået chancen i startopstillingen i to pokalkampe, og i onsdagens kamp mod Nykøbing FC leverede han sågar en assist til en af scoringerne i 2-1-sejren.

I Superligaen har han indtil videre måttet nøjes med et par bænkpladser - men han håber, der snart bliver plads til spilletid.

- Det kunne være stort at spille Superliga. Men det er en meget fysisk liga, hvor man skal være stærk for at begå sig, siger han til VB's hjemmeside.

- Jeg har meget at forbedre i mit spil, men trænerne og klubben har sat gode rammer op for min udvikling. Udenfor banen betyder det meget, at vi er tre kinesere, og vi hjælper hinanden, siger Wang Zhenao.

Den forholdsvis klejne kineser er helt bevidst om, hvad han skal forbedre.

- Jeg træner med Superliga-truppen hver dag, og derigennem forbedrer jeg mig. Den fysiske træning er meget vigtig, og det er et af de punkter, hvor jeg hele tiden skal forbedre mig.

- Jeg er ikke ret stor, så jeg skal være stærk på kroppen og det arbejder jeg på. I selve spillet skal jeg spille mere simpelt. Et eller to touch og så videre. Min styrker er min fart, teknikken og mine afleveringer, siger Wang Zhenao.

Kineseren har været i Vejle Boldklub siden januar.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

Quando 11:46          
Er der nogle, som var på stadion i går som kan sige hvordan han klarede sig? Hvad jeg kan huske fra Frem-kampen var der tydelige defensive mangler i forståelse og opdækning, men optimistiske offensive kvaliteter
VBK - Leeds 12:06          
Han var markant bedre denne gang. Bremsede et par opspil ude i siden hvor han via sin hurtighed kom tilbage. Flere gode offensive momenter og en fin dribletur. I hvert fald et unødvendigt blodtab. Men alt i alt positivt i går.
Lifetec 12:36          
Han viste han er hurtig, men ellers lagde jeg ikke specielt meget mærke til ham - bortset fra han virkede godt træt da han blev skiftet ud.
Spændende bagkæde Vejle stillede med. En meget lille kineser og en kæmpestor brasilianer. Godt at der er plads til alle typer i moderne fodbold.
MSØ 13:04          
Bortset fra der ikke var nogen brasilianer med :)

Tænker på, du mener Vladis Emmerson der er fra Ukraine (og Congo)
Lifetec 13:30          
Min fejl. Emmerson lød brasiliansk... :-)
VBK - Leeds 14:00          
Lifetec Det var absolut heller ikke for at gøre ham til mom, men sidst han spillede, spillede vi nærmest 10 mod 11. Denne gang udfyldte han en fornuftig rolle :-
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj