Luk

VB-komet luftede udlandsdrøm: Blev fejlciteret

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (29/11)
Bet25 3,00 3,45 2,34
Oddset 3,05 3,40 2,35
bet365 2,87 3,50 2,30

Wahid Faghir blev i juli citeret for at sige, at han gerne ville til udlandet med det samme, men det var ifølge hovedpersonen selv ikke det, han sagde.

17-årige Wahid Faghir var i sommerens transfervindue en ombejlet herre, men Vejle Boldklub afviste ifølge bold.dk's oplysninger et bud på mere end 20 millioner kroner.

Faghir luftede i juli ønsket om at komme til udlandet over for Vejle Amts Folkeblad, hvor stortalentet blev citeret for at sige, at han gerne ville af sted nu, men det citat genkender hovedpersonen ikke.

- Jeg sagde til ham, der interviewede mig, at jeg følte mig klar til at komme til udlandet, og at det ville jeg gerne prøve, hvilket han så omformulerede til, at jeg gerne ville af sted nu, siger Wahid Faghir til bold.dk.

Den talentfulde angriber er afklaret med, at han ikke kom til udlandet i det overståede transfervindue, og han giver ikke udtryk for at have travlt med at forlade Nørreskoven.

- Jeg føler mig stadig klar til at komme til udlandet, og det vil jeg også gerne prøve på et tidspunkt, men det hele skal passe ind. Jeg må bare fokusere på at gøre mit bedste nu, og så må det komme løbende.

- Jeg tænker ikke særlig meget over det, men jeg har selvfølgelig en god dialog med min agent, og så må vi tage det, som det kommer. Nu er sommervinduet lukket, og så har jeg fokus på Vejle, hvor jeg vil gøre det godt.

- Vi kommer ikke til at presse noget igennem. Det er ikke sådan, at der bare skal ske noget i næste transfervindue, siger Wahid Faghir.

Stadig meget at lære

Wahid Faghir blev allerede som 15-årig en del af førsteholdet i Vejle, men han er ikke i tvivl om, at han stadig kan udvikle sig meget i klubben.

- På det seneste år føler jeg, at jeg er blevet en meget bedre fodboldspiller og har lært meget mere, end jeg gjorde i ungdomsfodbolden, men jeg har stadig en masse at lære endnu.

- I Vejle er de rigtig gode til at give de unge chancen for at udvikle sig, og det er fedt at være en del af, siger Faghir og fortsætter:

- Jeg fik chancen i 1. division, hvor jeg viste mig frem på en uvant position som kant, men jeg håbede hele tiden på at kunne spille angriber. Det har jeg fået chancen for nu, og jeg føler, jeg har grebet den ret godt. 

- Det er selvfølgelig rigtig dejligt at kunne vise mig frem i hver kamp, men det handler om at bygge på og ikke lade det blive en sovepude. Jeg har endnu ikke scoret i Superligaen, og jeg skylder nok lidt på den konto, men generelt handler det bare om at fortsætte med at præstere godt, og så skal målene nok komme.

- Som angriber vil man altid gerne score, men jeg tror ikke, jeg skal tænke så meget over det. Jeg skal fokusere på at præstere godt, og så kommer det andet stille og roligt, siger Wahid Faghir til bold.dk.

Wahid Faghir, der har kontrakt til udgangen af 2022, har hidtil spillet 17 førsteholdskampe i Vejle-trøjen med tre mål og fire oplæg til følge.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

CLkommerhjem 16:27          
Bare klø på Wahid. Så kommer udlandet også. Flot indhop i Superligaen men mangler stadig lige slutproduktet i form af scoringer. Eller i det mindste afslutninger. Det virker lidt for desperat ind imellem men der var noget af det rigtige mod AaB hvor få centimeters offside forhindrede det første mål.
Søskæret 16:32          
Virker som en meget sympatisk ung mand, uden arrogance og ret ydmyg. Han skal nok klare sig på- og udenfor banen. Stor fremtid venter.
John Doe 16:54          
Finlandsparkens Zlatan, med Brian Steen Nielsen som agent (han er også vokset op i Finlandsparken)
Han går en stor fremtid i møde
Poor Scouser Tommy 19:20          
Han bidrager med rigtig meget, selvom han ikke har scoret endnu. Imponerende at se en knægt på 17 år flytte rundt med stærke og rutinerede centerforsvarere i Superligaen. Hans timing er unik, og hans løb skaber bl.a. nogle af de rum, som Schoop er så dygtig til at løbe i. Det ser lovende ud for Faghir.

Han virker til at være lidt mere ydmyg end Zlatan :-) Men Finlandsparkens ´live and let die´-attitude har han da med sig på banen :-)
Bløddyret 19:27          
Jeg sagde til ham, der interviewede mig, at jeg følte mig klar til at komme til udlandet, og at det ville jeg gerne prøve, hvilket han så omformulerede til, at jeg gerne ville af sted nu, siger Wahid Faghir til bold.dk.

Kunne vel også tolkes sådan ?
biiiiib 20:55          
han har bevist han sagtens kan putte den i mål. at der så har været offside og lige ved og næsten er bare sort uheld. målene kommer helt sikkert... han har altid scoret mange mål og man kan godt se hvorfor når ham spiller
Bruger1711823 21:20          
Men journalisten skal vel ikke tolke men blot citere hvad Faghir siger
Onsdag 25. november
Tirsdag 24. november