Luk

Luk

VB ophæver lejeaftale med ung islandsk back

| International | 15 kommentarer

Infoboks

IBV Vestmannaeyjar - Breidablik
Besta deildin (02/07)
Cashpoint 5,32 4,40 1,46

Den unge islænding Felix Örn Fridriksson forlader Vejle Boldklub og vender hjem til IBV Vestmannaeyjar et halvt år før tid.

Vejle Boldklub er blevet enig med den islandske back Felix Örn Fridriksson om at ophæve samarbejdet et halvt år før tid.

Derfor vender han hjem til IBV Vestmannaeyjar, hvorfra han blev hentet til på en lejeaftale i sommer.

- Vi har haft en god dialog med Felix Örn Fridriksson og IBV igennem hele forløbet. Efter en halvsæson med begrænset spilletid på Superligaholdet er vi kommet frem til, at det er bedst for alle tre parter af Felix vender hjem til Island, siger teknisk chef Jacob Krüger til VB's hjemmeside.

- Konkurrencen i vores Superliga-trup er hård, og Felix har stået bag en både dygtig og erfaren spiller i Viljormur Davidsen, der har spillet et solidt efterår. Felix er fortsat aktuel på det islandske U21-landshold og han skal spille regelmæssigt med den alder, han har, siger Jacob Krüger.

Felix Örn Fridriksson nåede at spille to førsteholdskampe i Vejle Boldklub.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

15 kommentarer

Aussie 10:16          
Så skal der rydes op efter et totalt forfejlet Sommer Transfervindue!
Smash 10:33          
Så skal der rydes op efter et totalt forfejlet Sommer Transfervindue!
Totalt forfejlet ligefrem? - Jeg er ikke enig.

Emmerson er allerede en gevinst. Hallberg og Yurchenko viser gode takter når de er skadesfri, så de kan stadig blive det. Nilsson har været svingene, men skadet.
Sean Murray virker til blot at være fyld, Oduwa er doven og Felix var længere fra Superliga-niveau, end man forventede.

Jeg havde forventet mere fra Hallberg, Nilsson og Murray, men jeg mener ikke sommerens transfervindue er så ringe som det er blevet udskreget til. Der blev fundet superliga-spillere, omend skader ødelagde meget af festen.
VBK - Leeds 10:46          
I glemmer Tobias Mølgaard og Adam Jacobsen.
Aussie 10:47          
Emmerson er allerede en gevinst. Hallberg og Yurchenko viser gode takter når de er skadesfri, så de kan stadig blive det. Nilsson har været svingene, men skadet.
Sean Murray virker til blot at være fyld, Oduwa er doven og Felix var længere fra Superliga-niveau, end man forventede.
Spørgsmålet er om disse spillere direkte forbedrede truppens niveau, og det kan jeg slet ikke få øje på... Ingen af de nævnte spillere ser jeg som nævneværdigt bedre end de spillere vi havde på positionerne i forvejen? F.eks. burde man forvente at Hallberg og Emmerson, som kom fra højeste niveau i deres lande, burde blive profiler på et oprykkerhold? Tror dog ikke at man kan vurdere Yurchenko endnu da han ankom så meget ude af form at han vel nærmest må anses som en vintersigning?

Det havde måske været klogere at bruge resourcerne på en 2-3 stykker der er markant bedre end de eksisterende, end en hel række spillere der blot ender som mere bredde...
Reelt har Tobias Mølgaard og Adam Jakobsen været lyspunkterne...
I glemmer Tobias Mølgaard og Adam Jacobsen
Korrekt! Men disse var vel reelt hentet "for-the-future"? Men godt potentiale i begge...
JytteRolf 11:30          
Undrer mig også, at der virkelig ikke findes en dansk back i Vejle Boldklub eller andre netværksklubber man kan bruge.
Aussie 11:42          
Undrer mig også, at der virkelig ikke findes en dansk back i Vejle Boldklub eller andre netværksklubber man kan bruge
Igennem efteråret (når ingen har været skadet) har starterne på h/v back vel været Mølgaard og Davidsen, der begge har dansk pas?
VBK - Leeds 11:43          
Nu har både Tobias Mølgaard og Davidsen dansk pas. Og i midterforsvaret er det mest Greve, Lauritsen og Lauritsen der har spillet og i de sidste 2 kampe samt kampen mod FCK har der været dansk målmand. Så bagkæden er da overvejende dansk.
Lørdag 25. juni