LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

VB på rov i Thisted: Snupper ung profil

| NordicBet Liga | 17 kommentarer
VB på rov i Thisted: Snupper ung profil
Foto: Vejle Boldklub
Til sommer skifter 21-årige Tobias Mølgaard Thisted FC ud med Vejle Boldklub på en fri transfer. I Vejle har han underskrevet en kontrakt, der løber to og et halvt år.

Vejle Boldklub har været på rov i det nordvestjyske. Den traditionsrige klub fra Nørreskoven har skrevet kontrakt med Thisted FC's 21-årige midtbanespiller Tobias Mølgaard - en kontrakt, som træder i kraft til sommer, hvor Mølgaards kontrakt i Thisted udløber.

De to parter har underskrevet en aftale, der holder Tobias Mølgaard i Vejle Boldklub frem til udgangen af 2020, og VB's tekniske chef Jacob Krüger er begejstret over udsigten til at få den unge mand i truppen.

- Vi får en af de mest interessante unge spillere i NordicBet LIGA tilført truppen fra sommer, siger Jacob Krüger i en pressemeddelelse.

- Tobias Mølgaard er en spiller med et stort udviklingspotentiale og han er en løbestærk og arbejdsom spiller til positionerne på midtbanen. Vi får en powerspiller ind, som har et godt hovedspil og som er anvendelig på flere pladser på banen. 

Som udgangspunkt gør Tobias sæsonen færdig i Thisted FC, og så ser vi frem til at byde ham velkommen i Vejle fra sommer, hvor vi skal være med til at præge hans udvikling yderligere, siger Jacob Krüger.

Tobias Mølgaard fik allerede debut i Thisted FC som 17-årig, og i de seneste par sæsoner har han været en af de mest nævneværdige spillere - trods sin unge alder.

I denne sæson har han spillet 13 kampe for Thisted.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 19. april
Torsdag 18. april