LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

VB-profil drømmer om engelsk fodbold

| Superligaen Grundspil | 1 kommentar
Brøndby-bøddel tilbage i Superligaen
Skønt blik bag kulisserne til Hobros forårsopstart: Bip-tetst, motivation og hård fight
Vejle henter slovensk forsvarsveteran
Vejle køber dansk forsvarsspiller i Rosenborg
'Hvor er det sindssygt!': Halimi scorer KLASSEMÅL ved KMD Cup - se det her
VB-profil drømmer om engelsk fodbold
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

SønderjyskE - Vejle Boldklub
Superliga Nedrykning, Gruppe 1 (28/04)
bet365 1,45 4,50 7,00
NordicBet 1,50 4,30 6,95
Oddset 1,55 4,10 6,20

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Vejle Boldklubs Rasmus Lauritsen drømmer om at komme til at spille i engelsk fodbold, men han er bevidst om, at det kræver flere gode år i Superligaen, så han holder snuden i sporet og knokler for at udvikle sig.

Da Rasmus Lauritsen for tre-fire år siden blev seniorspiller, fik han chancen for at bevise sig i FC Midtjyllands Superliga-trup, men han formåede ikke at overbevise den sportslige ledelse, om at han var fremtidens mand i den ambitiøse klub.

Derfor tog han et par skridt ned og skrev kontrakt med Skive IK, som på det tidspunkt spillede i 1. division - og der blev han hurtigt en profil.

På bare halvandet år skabte han sig et navn, som flere større klubber bed mærke i, og Vejle Boldklub slog til og sikrede sig den unge midtstopper på en treårig aftale i sommeren 2017.

I den traditionsrige klub blev han med sit engagement hurtigt en publikumsfavorit, og det gjorde ikke begejstringen mindre, da han i sommer var med til at rykke Vejle Boldklub i Superligaen for første gang i ni år.

Den dag i dag må han fortsat betragtes som en af de bærende spillere i defensiven, og han er da også selv ret godt tilfreds med den udvikling, hans karriere har taget.

- Det er gået den rigtige vej i de sidste par år. Der er selvfølgelig bump på vejen, men da jeg nytårsaften reflekterede lidt over det seneste år, kom jeg frem til, at det har været et rigtig stort år for mig.

- Vi rykkede i Superligaen, og siden da har jeg selv gjort det godt, og det handler om bare at blive ved med det, siger Rasmus Lauritsen.

Han har altså taget et par skridt tilbage og har nu formået at tage et par skridt frem igen - og det har været en helt bevidst strategi hos forsvarsspilleren.

- Jeg er meget bevidst om, at jeg ikke ville gå fra at spille U19 til at spille Premier League. Det er en lang, sej kamp med bump på vejen, men jeg er sikker på, at jeg har gang i noget rigtigt, og hvis jeg bliver ved med at kæmpe, så skal det nok ende godt, siger han.

Rasmus Lauritsen er fysisk stærk, han er god på låget, og så besidder han noget temperament, som smitter af på hans spil - og han ved godt, hvor han synes, den spillestil passer ind.

- Det kunne være fedt at spille i England. Jeg vil gerne spille i Championship, og så ville det selvfølgelig være fedt at tage det sidste skridt op også, siger han med et smil og maner til besindighed.

- Jeg skal tage et skridt ad gangen - det har jeg været god til indtil nu. Men man må gerne drømme, og jeg vil rigtig gerne spille i England. Jeg er bevidst om, at det kræver, at jeg gør det godt i Superligaen i en længere periode først.

- Man er selv med til at påvirke sin karriere, og det er svært at planlægge, hvad der kan ske, for den her verden er sort/hvid, og det går hele tiden op og ned - så vi må se, hvad der sker, siger Lauritsen.

Karrierevejen fik da også et lille bump på vejen, da han i efteråret blev ramt af karantæne, hvorefter han røg lidt ud af holdet i Vejle Boldklub.

- Jeg var rigtig skuffet over det. Jeg kiggede indad, for man kan som regel gøre det bedre, men jeg var også en lille smule uforstående over for det. Jeg har dog ikke tænkt mig at gå og surmule over det. Jeg skal arbejde hårdt, for jeg vil selvfølgelig spille, siger han.

Rasmus Lauritsen spillede 18 Superliga-kampe i efteråret og scorede to kasser.

nicolai@bold.dk


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

VejleB Altid 10:16          
Rasmus skal nok være tilbage på holdet i foråret. Jeg ser heller ingen grund til, at han ikke skulle spille i Championship i sin karriere. Tror rækken vil passe rigtig godt til Ramsus og omvendt.
Tirsdag 23. april