Luk

VB-profil: Godt at få genopfrisket sejrssangen

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland 2-0
Superligaen Grundspil
24' 1-0 Lasso Coulibaly
33' 2-0 Andres Ponce

Jacob Schoop er lettet efter Vejles første sejr, der endelig gav anledning til sejrssang i omklædningsrummet.

Vejle fik langt om længe hul på sejrsbylden, da holdet fredag besejrede FC Nordsjælland med 2-0 foran et lettet hjemmepublikum.

For Vejle-anfører Jacob Schoop var sejren også ekstremt forløsende. Den var nemlig skyld i, at der endelig kunne synges sejrssang i omklædningsrummet hos de trængte Vejle-spillere.

- Det var meget forløsende at høre slutfløjtet. Det var længe siden, at vi har prøvet at få en sejr, så vi skulle lige have genopfrisket sejrssangen inde i omklædningsrummet.

- Det var en fortjent sejr, hvor vi var tættere på 3-0, end de var på 2-1. Vi gjorde det svært for FC Nordsjælland, og vi gav dem ikke så meget plads i bagrummet, hvor de plejer at være gode, siger Vejle-anføreren.

Den seneste tid har ikke været sjov for Jacob Schoop og de øvrige vejlensere, der inden opgøret mod FC Nordsjælland var uden sejr i denne sæson efter 12 forsøg.

- Det kan ikke beskrives, hvor forløsende det var. Det har været mentalt hårdt at skulle gå ud og levere, når resultaterne ikke går ens vej. Vi var uheldige mod Brøndby, hvor jeg synes, at vi gjorde meget rigtigt, men nu gik det heldigvis op i en højere enhed, siger Jacob Schoop.

Peter Sørensen er også tilfreds med, at holdets gode præstationer endelig kunne omsættes til tre point og en sejr.

- Det var en succes. Det har krævet meget at skulle rejse sig fra nederlag efter nederlag. Efter så lang tid med så lidt frugt, så var det rart at kunne høste lidt for en gangs skyld, siger Peter Sørensen.

Den første og ekstremt forløsende Vejle-sejr skal naturligvis fejres en smule, lyder det fra Jacob Schoop.

- Vi skal nok lige have en øl, for det gælder også om at fejre de små sejre, og man sover sjældent godt efter aftenkampene, siger en glad og tilfreds anfører.

Flemming Pedersen og FC Nordsjælland havde derimod ikke noget, der skulle fejres. De måtte rejse hjem med et skuffende nederlag efter en kamp, hvor der ikke var meget der lykkedes for holdet fra Farum.

- Vores præstation var ikke god nok, fordi vi lukkede nogle billige mål ind. Jeg er mest skuffet over, at vi ikke kunne producere mere. Særligt i anden halvleg, hvor vi ikke kom frem til det store, siger cheftræner, Flemming Pedersen.

Vejle skal i næste runde forsøge at jagte sæsonens anden superligasejr, når holdet fra Nørreskoven skal en tur til Parken og møde FC København.

/ritzau/


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

Yveraftapper 22:56          
Der var ca 9 der kunne teksten og melodien, resten hujede i utakt, og resten virkede fraværende eller mutte. Der er da klart nogle spændinger i den trup. Hvad med en international vindersang næste gang?
vbkbh 23:11          
Altså resten af resten, eller hvad mener du?
Så du kampen? Så du et hold der ikke kæmpede med alt de havde i sig og bakkede hinanden op? Det var ikke mit indtryk at det forholdt sig sådan.
vbkfyn 23:27          
Yver: der kan godt / burde måske være flere, men VB havde fem danskere på banen i dag (samt to færinger). FCN havde 6 danskere (og en nordmand) i spil, så ikke den store forskel dér.
Men de behøver heller ikke en sejrssang i øjeblikket...
makhitta 00:20          
Vejle fik endelig hul på sejrsbylden.. Hold nu op noget vås af en formulering:) De havde jo 0 sejre på kontoen inden aftenens kamp, så den sejrsbyld kan jo knapt nok have været synlig..
Kenken 13:56          
Makhita

Vildt hvis du iiie forstår hvad de mener. Evt. bare spørg hvis du er i tvivl.
Yveraftapper 15:28          
Det var ingen kritik af det åbenlyse, men bare en tør konstatering på det video klip fra omklædningsrummet, hvor euforien mest af alt påvirkede de involverede. De perifere spillere, virkede slukkede og fraværende. Gense selv klippet. Dernæst fortæl mig hvor godt, Sousa, Kollinger, Ponce, Drammeh, djofvic, Ezatolahi fik genopfrisket "Hvem var det der vandt i dag..."
Kenken 10:26          
Har henset og kan ikke lige finde de sekvenser du taler om. Det er mere præget af lettelse end glæde men er vel ikke unormalt efter 12 kampe uden sejr

Tja Sousa, Kollinger og Eza kendte den da i forvejen eller hvor vil du hen med den? Går ud fra du også kan synge med på Happy Birthday?

Men ja den var ny for Ponce og Drammeh. Men de er jo også nye i klubben. Havde det været 3 danskere havde den version Vejle har også været ny.

Hvem er Djofvic?
Fredag 3. december
Torsdag 2. december