Luk

VB-profil 'sindssygt skuffet' trods førsteplads

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Mads Greve og hans Vejle-holdkammerater var voldsomt skuffede efter 0-0 på udebane mod Nykøbing FC.

Vejle Boldklub tog torsdag en foreløbig førsteplads i 1. division via 0-0 på udebane mod Nykøbing FC.

For Mads Greve var det dog tydeligvis en spildt mulighed for at trække lidt fra i toppen.

- Vi spiller en fin kamp og gør hvad der skal til for at vinde kampen. Skaber chancer i åbent spil, efter hjørnespark og efter omstillinger, men bolden vil bare ikke ind, sagde Greve efter kampen til klubbens hjemmeside.

- Vi har mange cutback afleveringer fra siderne og Jannich Storch redder flere gange og til sidst, står vi så selv i vejen for en scoring. Vi er sindssygt skuffede inde i omklædningsrummet over to mistede points, men sådan er fodbold, sagde Greve.

- Eneste kritikpunkt bagefter er, at vi ikke kan score. NFC prøver at straffe os på omstillinger efter pausen og de er også nærgående i et par situationer.

- Det får os ikke til at bakke, at de kommer lidt frem, og vi har styr på vores restforsvar. Jeg synes, at vi presser på som vi skal og skaber det vi skal, men det var en af de dage, hvor bolden ikke ville ind. Det skaber naturligvis frustration.

- Spillet og chanceproduktionen er markant bedre end i Skive og Køge, men målene mangler fortsat på udebane og det skal vi rette op på inden de sidste par udekampe, sagde forsvarsspilleren.


Af Thor Carlskov
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november