LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

VB siger farvel til Farias og henter moldover

| NordicBet Liga | 8 kommentarer
VB siger farvel til Farias og henter moldover
Foto: Vejle Boldklub
Erick Farias nåede kun et halvt år i Vejle Boldklub. Nu tager han hjem til Brasilien. 1. divisionsklubben har derimod hentet moldoviske Alexandru Boiciuc.

Vejle Boldklub har besluttet sig for at sige farvel til klubbens 21-årige brasilianer Erick Farias, som har ytret ønske om at komme tilbage til sit hjemland.

Erick Farias blev hentet til Vejle i sommer og nåede i alt otte kampe for klubben.

- Erick Farias henvendte sig til klubben om muligheden for at få ophævet aftalen allerede efter den første halvsæson. Det ville vi ikke stille os i vejen for og han vender nu hjem til Brasilien, siger teknisk chef Jacob Krüger til klubbens hjemmeside.

- Erick har ikke opnået den spilletid i efterårssæsonen, som både han og vi havde håbet, men han har kæmpet sin chance og stod til rådighed, når der var brug for ham. Erick Farias er en ung spiller og han har fremtiden foran sig. Vi ønsker ham alt det bedste i tiden fremover og takker ham for indsatsen i VB, siger Jacob Krüger.

Vejle Boldklub har til gengæld hentet den 20-årige moldoviske angriber Alexandru Boiciuc, som bliver det, de i Nørreskoven kalder udviklingsspiller i førsteholdstruppen. Han har fået en kontrakt til sommeren 2020.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 19. april