LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

VB skriver med kroatisk keeper

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
VB skriver med kroatisk keeper
Foto: Vejle Boldklub
Vejle Boldklub har indgået en etårig aftale med den 21-årige kroatiske keeper Dino Hodzic, som har været på prøve i den seneste måneds tid.

Vejle Boldklub har keeper-trioen til den nye sæson på plads. Klubben har således skrevet kontrakt med 21-årige Dino Hodzic, som kommer til klubben på en fri transfer i Zmaj Makarska.

Keeperen har i mere end en måned været på prøve i Nørreskoven, og det har altså kastet en etårig kontrakt af sig.

- Vi har haft god tid til at kigge på Dino Hodzic i den sidste måned. Dels på træningsbanen og dels i de træningskampe, hvor han spillede foran et nyt forsvar. Her var der meget nyt for ham og efter omstændighederne, gjorde han en god figur. Dino Hodzic indtræder i A-truppen som en udviklingsmålmand og han skal først i fremmest lære, siger teknisk chef Jacob Krüger til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv er meget glad for, at han nu har underskrevet en professionel aftale i Danmark.

- Aftalen med Vejle Boldklub og en professionel klub i Danmark er stor for mig. Fra jeg gik ind ad døren her første gang, kunne jeg se, at alting foregik meget seriøst og struktureret, siger han.

- Jeg har fået et super godt samarbejde med Toivo Vadum (målmandstræner, red.), Pavol Bajza og Thomas Hagelskjær, der hjælper mig på træningsbanen. Det er et meget dygtigt team, som jeg ser frem til at være en del af, siger Dino Hodzic.

Dino Hodzic kommer som sagt fra den kroatiske klub Zmaj Makarska, som gør sig i den tredjebedste kroatiske række.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

bruger 142983 13:08          
Hahahahahaha cirkuset fortsætter
bruger 144986 13:14          
Hvorfor er det et cirkus?
Martincp 13:18          
Sådan Kryger tryller igen
VB für immer 14:23          
Synes at være en rygmarvsreaktion hos nogen - skulle det mon være personer af ACH-observans - at skrive cirkus om enhver nyhed om Vejle Boldklub uanset indhold. Forklar venligst hvori cirkuset består i at hente en udviklingsmålmand fra Kroatien...
Mozz 15:01          
For at være ærlig, så synes jeg egenligt at VB-folket, skal lade være med at reagere på de indlæg der kommer gang på gang vedr. cirkus dit og dat. Lad nu de 13-14 årige børn ha´ det sjovt, og lad dem kommentere det de vil - det er jo blot for at provokere, at de indlæg kommer, og det bunder jo nok mest af alt i misundelse Jeg gør nu en undtagelse, men personligt holder jeg mig fra at kommentere de indlæg, da der intet sagligt kommer ud af det.
RonniP01 16:43          
@Mozz misundelse? For hvad? Giver dig ret i man skal ignore det, men det er ikke fordi man er misundelig på en klub der endte på hvad? 8. Pladsen i den næstbedste række i Danmark. Tror de får en god sæson i møde, men alt kan ske
Martincp 01:35          
Ja lad os give Vejle chancen, håber de har en revisor der er vågen, nå Kryger er ved roret, så kan alt ske
Fredag 19. april
Torsdag 18. april