LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

VB-stopper om finale: Vi skal kunne klare det

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
VB-stopper om finale: Vi skal kunne klare det
Foto: Getty Images
Hvis Vejle Boldklub skal være Superliga-hold i næste sæson, så skal holdet også være i stand til at slå Thisted FC i sæsonens sidste runde, mener Rasmus Lauritsen.

Med et point mod Thisted FC søndag kan Vejle Boldklub selv afgøre, om klubben skal tage den direkte oprykning til Superligaen.

Det kan også ende med, at klubben smider sin førsteplads i 1. division, og derfor er der pres på inden weekendens sidste runde i landets næstbedste række.

Unge Rasmus Lauritsen, som har huseret fast i VB-forsvaret i denne sæson, er dog ikke urolig.

- Vi skal gøre, som vi altid gør. Vi skal restituere, og så skal vi forberede os lidt på det taktiske. Vi kommer nok ikke til at træne vildt meget, siger han til bold.dk.

- Jeg glæder mig helt sindssygt, og jeg ved, det ikke bliver nemt. Men jeg er sikker på, vi alle er bevidste om det. Vi kender Thisted, og vi havde problemer sidst, vi mødte dem - det er ikke nemt. Men vi skal bare spille vores spil og gøre det, vi er gode til.

- Hvis vi skal rykke op i Superligaen, skal vi også være gode nok til at slå Thisted, siger Rasmus Lauritsen.

Det var voldsomt
Den 22-årige forsvarsspiller skiftede fra Skive IK til Vejle Boldklub forud for denne sæson, og onsdag fik han sin største oplevelse som VB’er.

Der var nemlig mødt mere end 10.000 mennesker op på stadion i Nørreskoven, og det gjorde indtryk.

- Det var voldsomt. Vi havde hørt, der ville komme mange, men det her var helt vildt. Det var fantastisk. Det er sådan noget her, som både spillere og fans vil være med til, siger Lauritsen.

Hvis Esbjerg havde smidt point mod Skive, så var VB med sin sejr pludselig Superliga-hold. Men Esbjerg vandt altså, og oprykningsfesten måtte udskydes.

- Vi havde selvfølgelig håbet at kunne fejre det allerede den her gang, men sådan blev det ikke. Jeg er sådan set også bare glad for, at vi fokuserede fuldt ud på vores egen kamp - det var det eneste, vi kunne gøre noget ved.

- Det lykkedes ikke allerede denne gang, men det er en god optakt til kampen på søndag, siger Rasmus Lauritsen.

Vejle Boldklub møder Thisted på udebane søndag eftermiddag klokken 13.45.

nicolai@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar