LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

VB1968 scorer 100.000 på pokalsucces

| Sydbank Pokalen | 10 kommentarer
VB1968 scorer 100.000 på pokalsucces
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
VB1968 er det lavest rangerede seriehold, som nåede længst i DBU Pokalen, og klubben vinder dermed 100.000 kroner i præmiepenge.

I denne uge er der blevet spillet en lang række kampe i tredje runde af DBU Pokalen, og mens der stadig mangler at blive spillet de sidste fem kampe i runden, var de sidst tilbageværende seriehold onsdag i aktion.

Her røg alle hold, Hedensted, Slagelse, Otterup, Ledøje-Smørum og VB1968 ud, og dermed er det sikkert, at et seriehold ikke når længere end tredje runde i denne sæsons pokalturnering.

Hver sæson uddeles en præmie på 100.000 kroner til det lavest rangerende hold, som når længst, og da VB1968, som ligger i Storkøbenhavn, ved turneringsstarten i foråret lå i Serie 1, er holdet dermed det lavest rangerede hold, som var med i tredje runde, og klubben vinder derfor de 100.000 kroner.

- Det betyder selvfølgelig enormt meget for klubben, og selvom det er mange penge, vil jeg næsten sige, at det betyder mere for selvforståelsen i klubben end for klubkassen, og vi er meget stolte, siger formand Jørgen Franck til bold.dk.

- Til næste år har vi 50 års jubilæum, og det er selvfølgelig fantastisk for os, at vi i vores jubilæumsår skal ind i Telia Parken til pokalfinalen og hente vores check.

Danmarksserie-klubben Holbæk slog onsdag AC Horsens ud og er dermed stadig med i turneringen, men da Holbæk ved turneringsstarten i foråret lå i 2. division, har klubben ikke serierangering i denne udgave af pokalturneringen.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Lørdag 23. februar