LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

VB'er vakler mellem Cameroun og Rusland

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
VB'er vakler mellem Cameroun og Rusland
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Rusland - San Marino
EM Kvalifikation Gruppe I (08/06)
bet365 1,01 21,00 51,00

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Vejles Gaël Ondoua er udtaget til Camerouns A-landshold, men har meldt afbud, da han er i tvivl om, hvilket land han vil repræsentere.

21-årige Gaël Ondoua er blevet udtaget til fødelandets Camerouns A-landshold, men midtbanespilleren har indtil videre meldt fra, da han er i tvivl om, hvem han ønsker at repræsentere.

Han har boet i Rusland, siden han var ti år.

- Jeg har boet i Rusland siden jeg var 10 år og føler mig russisk, men jeg er født og opvokset i Cameroun og har relationer til begge lande. Da jeg fik beskeden om, at jeg var udtaget til A-landsholdet i Cameroun, blev jeg stolt. Det var en stor ære og et udtryk for, at jeg i Vejle Boldklub har spillet godt, siden jeg blev udtaget. Der skal også lyde en tak til klubben og medspiller, de er også en del af min udvikling, siger Ondoua til Vejles hjemmeside og fortsætter:

- Siden jeg blev udtaget, har jeg vendt situationen med min familie. Tidspunktet er ikke perfekt for mig lige nu og jeg har brug for mere tid. At blive udtaget til A-landsholdet i Cameroun - der lige har vundet Africa Cup of Nations - smigrer mig, og betyder meget, men jeg må tænke mig grundigt om.

-  Man har kun én chance i landsholdsfodbold. Vælger man først land, er det for altid og man kan ikke fortryde, så jeg må tænke mig godt om. Jeg kommer til at træffe min beslutning i år, men ikke lige nu.

Ondoua har i Rusland blandt andet spillet i Lokomotiv Moskva og CSKA Moskva.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

7 kommentarer

SotD 07:43          
Det lyder forbløffende velovervejet, men spørgsmålet er om han har brændt broerne til det landshold der rent faktisk er realistisk, ved at takke nej. Velvidende selvfølgelig at Rusland ikke er hvad de har været. Det er dog ikke min opfattelse at de synker helt så lavt, som til at hente spillere i Vejle.
Acebone 07:53          
Jeg er enig, SotD.

Der skal ske noget vildt i hans udvikling, hvis han nogensinde skal komme i betragtning for Ruslands landshold. Først og fremmest skal han ikke spille dansk 1. division.
#Mexes 08:28          
Gad vide om russerne også er glade for mørke spillere på deres hold. Mange af dem i ligaen bliver ofte udsat for racisme.
delaneyforpresident 08:41          
Så kan man læse i relaterede nyheder, at AGF har sagt nej til ham her. Det kunne ellers have været dejligt med den næste Bassogog-historie i smilets by.
MUFC Fan 09:06          
Han kommer ikke på Ruslands hold. Jeg er forbløffet over, at han overhovedet er udtaget til Camerouns. Når det så er sagt, så har manden en rigtig god indstilling
biiiiib 09:07          
AGF, who cares.

Han er Vejle spiller og vi er glade for ham. Your Loss, men det var ikke AGF artiklen handlede om.

Tilbage til indholdet i artiklen tror jeg ikke der er den store niveau forskel imellem Rusland og Cameroun. Rusland er ikke hvad de har været, og Cameroun har lige vundet ANC. Tror mest Cameroun har udtaget ham, fordi han er spændende for fremtiden, og de derfor har låst ham fast. Kan sagtens ske Rusland tænker det samme.
puting kuneho 10:22          
Tror rent faktisk ikke at det handler om, om han kan komme på det russiske landshold.. Jeg tror faktisk mest det handler om ikke bare at spille for et landshold uden virkelig at have hjertet med... det er en dejlig udmelding fra ham af. Der viser at Landsholdsfodbold skal spilles med hjertet!
Søndag 26. maj