Luk

Vejgaard står sammen i mørket: Vi tror på det

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Vejgaard er hårdt presset i bunden af 2. division, hvor man onsdag møder B93 uden seks af truppens spillere. Men Vejgaard står sammen, siger cheftræneren.

Bundholdet Vejgaard er afhængige af, at andre bundhold taber point, hvis Vejgaard skal nå op over stregen i 2. division i løbet af de to sidste runder, hvor man også selv skal skrabe point sammen.

Onsdag venter B93, der har været i imponerende form i slutspillet med fire sejre i træk, mens Vejgaard kommer til kampen med to nederlag, en sejr og en uafgjort i ryggen.

Troen på overlevelse er dog intakt, selv om man er afklaret med situationen, hvor man allerede onsdag kan være rykket ned, da der er to point til stregen.

Det siger cheftræner Christian Flindt Bjerg, som hæfter sig ved sammenholdet i truppen.

- Vi har tro på, at vi kan slå alle hold. Vi har tro på, at vi også kan spille 2. division næste år. Ellers kunne vi lige så godt ringe over til B93 og give dem de tre point, siger Flindt Bjerg og fortsætter:

- Jeg har været i Vejgaard i tre år nu. Da jeg kom, var de lige rykket ned i Danmarksserien, så vi har været underdogs, vi er amatører, men har præsteret fantastisk i to og et halvt år med udfordringer i det sidste halve år.

- Jeg har en stor tro på mine spillere, og det vi laver hver dag, og på det hold, vi har.

- Vi har en egenskab til at stå rigtig tæt sammen, når det ser mørkest ud, og vi er gode til at få det bedste ud af hinanden, når det er svært. Det tror jeg på, at vi gør i de sidste to kampe.

Kigger ikke på kampprogrammet

Vejgaard er afklaret med, at man er afhængig af andre resultater, men cheftræneren bruger ikke tid på at vurdere, hvor chancerne i de andre bundklubbers program ligger.

- Vi er afhængige af de andre resultater, og det er man som udgangspunkt træt af. Vi er fuldstændig afklarede. Vi skal ud at vinde de to sidste kampe og stadig kigge andre steder hen for at se, hvad resultaterne bliver der. Det er vi afklaret med.

- Men jeg kigger overhovedet ikke på kampprogrammet. Jeg kigger på mit hold og prøver at sætte mine spillere op til den opgave, vi har. Vi skal ud at præstere, og det er det, det drejer sig om.

- Vi har ikke indflydelse på de andre kampe. Det har vi udelukkende på os selv, og der er to point op til redning, og den chance, som er i det, skal vi jagte med alt, vi har. Så må vi gøre boet op efter, og der er ikke så meget andet at gøre.

Max presset inden B93 - seks mand er ude

Der er spillet fire runder, siden 2. division startede den 14. juni, og det kan mærkes på truppen, siger cheftræneren.

- Vi er max presset af det hårde program, vi har været igennem, ligesom alle andre klubber er det. Jeg har seks mand i truppen, der er skadet til onsdag, men vi har heldigvis en stor trup, så vi kan få samlet en fornuftig trup og bænk, siger han og tilføjer:

- Det er overbelastningsskader på flere spillere. Det er et voldsomt program, vi er igennem. Det går udover spillerne, men sådan er det, og det er ens for alle.

Han glæder sig til at møde B93.

- Vi glæder os helt vildt til at skulle over til B93 på Østerbro Stadion. Det bliver en super fed kamp mod et rigtig stærkt hold, som har fejet al modstand af vejen i de fire kampe, de har spillet.

- Det glæder vi os til at kommer over at prøve, og vi håber, vi kan vise noget af det, vi i glimt har vist.

Kampen mellem B93 og Vejgaard spilles klokken 19.00.


Af Jonas Dalgård
Søndag 12. juli