Luk

Vejgaard-topscorer tager til Færøerne

| International | 3 kommentarer
Vejgaard-topscorer tager til Færøerne
Foto: Lars Bo Nielsen, Vejgaard

Vejgaard-topscorer Frederik Poulsen tager til Færøerne, hvor han skal forsøge at hjælpe bundproppen Fuglafjørdur over stregen.

Nordjyske Vejgaard er rykket ud af 2. division, men offensivspiller og topscorer Frederik Poulsen tager ikke turen med ned i denne omgang.

Han har således lavet en aftale med Fuglafjørdur fra Færøerne for resten af 2017 og rejser allerede onsdag af sted for efter planen at deltage i de to sidste turneringskampe inden en kort sommerpause.

- Jeg glæder mig meget til at opleve en ny del af verden på en lidt anden måde, end når man rejser ud på ferie. Jeg glæder mig til at komme ind i miljøet og kulturen deroppe. Og være en del af et lidt mere professionelt setup. Det er en fin mulighed for mig, siger Poulsen til bold.dk.

Fuglafjørdur er sidst i den bedste færøske række efter 11 af 27 runder, og Poulsen er klar over, at han som udlænding skal levere.

- Jeg tager derop for at score mål for klubben og hjælpe dem til overlevelse i denne sæson – og forhåbentligt en endnu lysere fremtid. Der er lidt større pres og forventninger til mig som udlænding, og det er jeg helt klar på, siger Poulsen.

27-årige Poulsen lavede i den forgangne sæson otte mål for Vejgaard i 2. division.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond

3 kommentarer

Paspåminven 15:06          
Tillykke med muligheden, Silke. God vind!
Bkfremm 18:37          
Hvordan kan det lige komme i stal ?
patter86 23:19          
Kom så Poulsen, du kan godt !
Onsdag 21. august
Tirsdag 20. august