Luk

Vejle-back er overrasket over U21-udtagelse

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Vejle-back Malte Amundsen er overrasket over udtagelsen til U21-landsholdet, men er rigtig glad for, at Albert Capellas også ser 1. division.

Danmarks nye U21-landstræner Albert Capellas har mandag udtaget sin første trup, og her var Vejle-backen Malte Amundsen med på listen.

Den 21-årige venstreback er overrasket, men meget glad for udtagelsen.

- Det betyder rigtig meget, og det var ikke lige noget, jeg havde regnet med, eftersom jeg spiller i 1. division nu. Jeg er rigtig glad, siger Malte Amundsen til bold.dk.

Lidt under halvdelen af den udtagede landsholdstrup er nye ansigter i U21-regi, og Amundsen håber at lære af landets bedste i hans årgang.

- Der er nogle stykker, der har været med før, og dem skal vi andre lære af. Mange af dem spiller på et højere niveau til hverdag, så det er bare med at suge til sig.

- Så på den måde er jeg jo ikke i toppen af hierarkiet, selvom det ellers er et ret nyt hold. Man skal nyde det og tage det med, man kan lære.

- Det er altid fantastisk at være samlet med de bedste spillere i ens årgang. Det er fedt at få lov at træne og spille med de bedste, siger Amundsen.

Vil gerne spille mere

Venstrebacken lægger ikke skjul på, at han gerne ville have haft mere spilletid for Vejle i denne sæson, men er derfor ekstra glad for opkaldet fra U21-landstræneren.

- Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med ikke at have spillet så meget, men derfor havde jeg heller ikke regnet med at blive udtaget til U21-landsholdet.

- Men jeg synes, jeg har leveret, når jeg har spillet. Holdet har fået en dårlig start, men jeg kigger selvfølgelig også indad, og der er ting, jeg skal forbedre.

- Jeg er bare glad for, at landstræneren har fulgt med i 1. division også, og det er et klap på skulderen til mig. Noget må jeg jo gøre rigtigt, og det er sindssygt dejligt at vide, siger Amundsen.

Malte Amundsen har spillet 16 U-landskampe for Danmark.


Af Sara Margren
Torsdag 13. august
Onsdag 12. august