Luk

Luk

Vejle belønner talent: På niveau med Faghir

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Christian Gammelgaard har imponeret ledelsen hos Vejle Boldklub, og derfor har han fra 1. juli fået en toårig kontrakt med klubben, hvor han desuden bliver rykket permanent op i truppen.

Christian Gammelgaard har det seneste halve år bidt skeer med de bedste spillere i Vejle Boldklub, da han har trænet regelmæssigt med, og her har den 18-årige spiller imponeret.

Gammelgaard bliver nemlig fra sommer en permanent del af førsteholdstruppen, da han har fået en toårig aftale i Nørreskoven.

- Det er helt fortjent, at ”GG” kommer igennem til A-truppen, og jeg har aldrig været i tvivl om potentialet i ham. Han er en teknisk dygtig spiller der kan bruges på flere af de offensive positioner, og han tænker virkelig fodbold. Venstrebenet kan det meste på en fodboldbane, og det er både som iscenesætter og som afslutter, siger Steen Thychosen og fortsætter.

- Han blev som ganske ung betragtet som et af de største talenter i årgangen på landsplan. Men han er sent udviklet rent fysisk, og det er først i de sidste halvandet til to år, at det virkelig har taget fart, og her har han været en markant profil på vores U19 Liga-hold. 

- Han er selvfølgelig blevet målt op imod Wahid Faghir og Oliver Provstgaard fra samme årgang, og dem er han fuldt ud på niveau med, og årgang 2003 er vores guldårgang.

18-årige Christian Gammelgaard fik sin debut i 3F Superligaen tilbage i oktober måned, da han kom ind i 2-0-sejren over FC Nordsjælland.


Af Raymund Nelausen
Fredag 27. maj