Luk

Vejle: Bliver svært mod 11 etablerede SL-hold

| NordicBet Liga | 23 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub forventer en yderst svær sæson i Superligaen, når man som oprykker kommer op til 11 mere eller mindre etablerede hold, siger teknisk chef Jacob Krüger.

Næste sæson bliver Vejle det eneste oprykker-hold i 3F Superligaen, da strukturen som bekendt skifter fra 14 til 12 hold.

Derfor forventer Vejles tekniske chef, Jacob Krüger, at målet om overlevelse bliver meget svært at opnå.

Det siger han til bold.dk.

- Først og fremmest glæder vi os til at komme op og prøve kræfterne af igen. Det har været målet med hele sæsonen at skulle tilbage.

- Men så er vi også godt klar over, at der venter os en rigtig, rigtig svær sæson. Vi klarede den ikke sidste gang, og denne gang er det skærpet endnu mere, hvor vi rykker op til 11 andre hold, som mere eller mindre er etablerede Superliga-hold, siger han og tilføjer:

- Da vi rykkede op sidste gang, kom vi op med Esbjerg og Vendsyssel, og så har man jo en eller anden idé om, at der i hvert fald er to hold, man kan konkurrere med.

- Nu kommer vi op til 11 mere eller mindre etablerede klubber, som måske fraset Lyngby har været der i en årrække.

- For at opnå vores mål, skal vi holde to af de hold under os, så der er ingen tvivl om, at det bliver svært, men alle er tæt på at gøre vores absolut yderste for, at Vejle kan rykke op i Superligaen og overleve for første gang i 20-25 år.

Vejle havde senest sammenhængende Superliga-sæsoner, da man i 1995 rykkede op og fik fem sæsoner i træk. I 2000 tog man turen ned i 1. division, og siden har man været i det fineste selskab fire gange, hvor man er rykket ned i første sæson.

Vil holde fast i stærk defensiv

Vejles defensiv har været strålende i 1. division i den forgangne sæson, hvor man blot lukkede 31 mål ind i 33 kampe.

Det vil Krüger holde fast i, når 1. division bliver til Superligaen.

- Vi skal holde fast i vores rigtig stærke defensiv, hvor vi i efteråret havde en lang periode på et par måneder, hvor vi lukkede ingen mål ind næsten. Det kan vi ikke forvente at gøre i Superligaen, men hvis vi kan lukke nul eller et mål ind i de fleste kampe, så skal der ikke meget til at få point, siger Krüger og fotsætter:

- Vi vil arbejde videre på at bevare det, men vi skal også bygge på i begge ender, for det bliver også sværere for os at score mål.

- Så vi skal virkelig være oppe på stikkerne for at have en chance for at nå målet om at blive i Superligaen, siger han og uddyber:

- Det er med at forbedre forholdene for spillerne, forberede os så godt, som vi overhovedet kan og så handler det om at forstærke truppen indenfor de rammer, vi har.

Vejle har været sat i forbindelse med sin tidligere topscorer Dominic Vinicius.

Overfor bold.dk fortalte Krüger tidligere på ugen, at man ser tingene an med Vinicius, der har siddet ude i en længere periode i Kina. En aftale var dog ikke tæt på, sagde Krüger.


Af Jonas Dalgård

23 kommentarer

VBaltid 07:14          
Milosevic ind og 2 andre tilgange (ikke medregnet unge spillere eller Sousa), så tror jeg, at VB er bedre end mindst to af holdene
Rødt lys 07:42          
Tror desværre der skal endnu mere til end blot to tilgange. Det er fedt med de unge der får masser af spilletid, men jeg tror vi skal passe på med at overvurdere vores hold efter en god sæson i 1.div. Der er mange ligheder fra den her oprykning og den sidste. Jeg syntes flere spillere som Gryn og Adam J slet ikke er gode nok samt vi har spillet med mange unge spillere som slet ikke skal bære vores hold igennem en sæson. Milosevic og Sousa er tilbage. Men vi mangler stadig en kantspiller, an angriber, en central midt, en højre back
ludde 08:13          
VB er jo Jyllands Rubin. Måske kun overgået af verdensmestrene i fodbold fra AGF. Så det skal nok gå.
Gule claus 08:19          
Som jeg ser det er der 3 hold man fra start vil sige er i fare for at rykke ned... Lyngby, Vejle og Horsens tror jeg også får det svært...
Martinovic 08:28          
SE får det også svært, hvis vi ikke får hentet fire-fem nye ind.
Tom Wanks 08:28          
Vejles defensiv har været strålende i 1. division i den forgangne sæson, hvor man blot lukkede 31 mål ind i 33 kampe.


En stærk defensiv lukker da ikke næsten 1 mål ind pr. kamp; det er jo elastiksnak uden substans. Uden sammenligning i øvrigt er f.eks. Real Madrids og Atletico Madrids indeværende sæsoner tilnærmelsesvise eksempler på en stærk defensiv (ligesom Vejles egen sæson 17/18 var).
Tanken 08:29          
Lyngby, Vejle og Horsens tror jeg også får det svært...
Jeg tror bestemt ikke Horsens vi være i fare når sæsonen er slut. Jeg tror mere på Randers vil få det svært. Men i virkeligheden tror jeg både Vejle og Lyngby er så langt efter resten af feltet der bliver meget lidt spænding i bunden af ligaen
Søndag 9. august