Luk

Vejle Boldklub-boss: Vi skal slanke truppen

| NordicBet Liga | 10 kommentarer

Teknisk chef Jacob Krüger siger til Vejle Amts Folkeblad, at der skal tyndes lidt ud i truppen i Vejle Boldklub i løbet af vinteren.

Vejle Boldklub har ifølge sin hjemmeside 29 spillere i førsteholdstruppen lige nu, og det er en tand i overkanten, hvis man spørger teknisk chef Jacob Krüger.

Han fortæller således, at 1. divisionsklubben regner med at tynde lidt ud i rækkerne i løbet af vinterens transfervindue – det bliver dog ikke de bedste spillere, der skal væk.

- Man kan selvfølgelig forestille sig alt muligt, men umiddelbart er der ingen planer om, at der skal sælges ud fra toppen, siger Jacob Krüger til Vejle Amts Folkeblad.

- Vi er også en sælgende klub, og kommer der bud på vores spillere, kigger vi på dem, men jeg forventer, der skal meget til, hvis vi skal sælge, som det for eksempel var tilfældet, da vi solgte Dominic Vinicius, siger Jacob Krüger.

Vejle Boldklub fører 1. division med tre point ned til FC Fredericia.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

John Doe 11:20          
Ja og så tiltræder Leonel Montana fra B93 i vinterpausen + man har Hebo, Jonas Andersen, Vladis Emersón og Thais Damgaard ude på leje
Så en trup på ca 34 mand, så ja den slankes
Hagelskjær, Mads Lauritsen og Magnus Grødem kan heller ikke være tilfreds med ikke at spille
haraltidret 16:00          
Jeg er spændt på at se hvor stort et underskud Vejle kommer ud med i indeværende sæson. En nedrykning til 1 division, kombineret med at køre med en førsteholdstrup på hele 29 spillere.
Diederichsen 18:37          
Jeg er spændt på at se hvor stort et underskud Vejle kommer ud med i indeværende sæson. En nedrykning til 1 division, kombineret med at køre med en førsteholdstrup på hele 29 spillere.

Klubben forventer sorte tal på bundlinjen igen i år.
Syv7 20:02          
Præcis og de siger her, at der er nogle spillere, der skal væk, som ikke er tæt på holdet, men der kommer også i dette vindue nye, og nogle der kommer direkte i start11:)
hjst 21:47          
og nogle der kommer direkte i start11:)
Nå, for den da (har bemærket :), så har du sikkert - i det mindste - også til hvilke positioner det drejer sig om ?!

//hjst
Syv7 22:45          
Mon ikke der kommer en angriber, og en der kan dække en af kanterne:)
Poor Scouser Tommy 07:59          
Er Souza mon interesseret i en retur, hvis vi klarer oprykning til Superligaen? Ham kunne vi godt bruge. Dog kun hvis han har lært at tøjle temperamentet. Er der nogen, der ved, hvordan det går med ham i Belgien?
Mandag 9. december