LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vejle Boldklub: Vi kan ikke afvise regelbrud

| Superligaen | 16 kommentarer
Vejle Boldklub: Vi kan ikke afvise regelbrud
Foto: Getty Images

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (18/04)
bet365 2,90 3,40 2,30
NordicBet 3,05 3,35 2,36
Oddset 2,95 3,30 2,45
Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Hverken Adolfo Sormani eller målmandstræner Marco Ferrari vil afgive oplysninger om, hvilke opkald der er foretaget på deres telefoner, og derfor kan Vejle Boldklub ikke afvise, at der er sket regelbrud.

Vejle Boldklub-cheftræner Adolfo Sormani har fået fem spilledages karantæne for at være i kontakt med bænken i kampen mod AC Horsens, selvom han havde karantæne.

I afgørelsen fra Fodboldens Disciplinærinstans fremgår det, at hverken Adolfo Sormani eller Marco Ferrari, som sad på bænken og angiveligt var i kontakt med Sormani, ikke vil afgive oplysninger om, hvilke opkald der er foretaget på deres private mobiltelefoner under kampen.

VB har derfor indgivet følgende forklaring i sin redegørelse til disciplinærinstansen.

- At Vejle Boldklub derfor ikke kan afvise, at der kan være sket et brud på reglerne om en karantæneramt træners ageren i forbindelse med afvikling af en kamp, skriver klubben ifølge DBU i sin redegørelse.

- At Vejle Boldklub derfor er indforstået med at acceptere en eventuel straf, da Vejle Boldklub ikke ønsker at bringe fodbolden i miskredit, ligesom klubben i enhver henseende anser det som en pligt at overholde gældende regler og bestemmelser.

- At en eventuel sanktion i givet fald bør rettes direkte mod Adolfo Sormani og Marco Ferraris og ikke mod Vejle Boldklub som sådan, idet klubben ikke har været bekendt med, at der eventuelt måtte have fundet en ulovlig kommunikation sted mellem Adolfo Sormani og 'bænken', lyder det i klubbens redegørelse.

Adolfo Sormani har i sin personlige redegørelse skrevet, at han talte med en italiensk trænerkollega, som fulgte kampen på TV.


Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

16 kommentarer

pibbles|FCBayern 12:52          
Hvis Vejle ikke vil bringe spillet i miskredit, så må de fyrer ham. Han har ingen respekt for spillet, når man laver en bevidst handling som bryder reglerne.

Derudover så repræsenterer han Vejle, og dermed har han på deres vegne bragt spillet i miskredit.
Bayliss007 12:54          
Nej nej. Hverken spillere, de andre i staben eller nogen som helst kunne da være bekendt med at de snakkede sammen. Selvom man kunne se og høre det.
EfB 1924 12:54          
Haha, hold kæft man en farce.
Dahl 12:58          
Normalt sker dette blot med en tilskuer fra klubben, der giver beskeden. Jeg har set det i en kamp i Brøndby, AGF og Horsens.
Sir Alex F 13:17          
Klubben har ikke været bekendt med det... Hold nu kæft, det tror ingen jo på.
langetå 13:18          
Hvis Vejle ikke vil bringe spillet i miskredit, så må de fyrer ham. Han har ingen respekt for spillet, når man laver en bevidst handling som bryder reglerne.

Derudover så repræsenterer han Vejle, og dermed har han på deres vegne bragt spillet i miskredit.
Nu har det ikke lige direkte noget med "spillet" at gøre.

Skal klubberne også til at fyre skuespillere, tidsudtrækkere og lignende.

Hvis Vejle ønsker at slippe af med ham, så har de en oplagt mulighed nu, men jeg tror de beholder ham
hjst 13:26          
Hvis nu denne disciplinærinstans var bare lidt proaktiv fik den indført med omgående virkning allerede fra i eftermiddag at:

En karantæneramt træner er pligtig til at tage ophold ved siden af videoobservatøren (går ud fra at alle superligakampe overvåges af denne observatørfunktion)således at den karantæneramtes ageren kan følges på nærmeste hold. Hvis muligt gerne med et kamera fastholdt på den karantæneramtes ansigt. Ønskes der forfriskninger undervejs eller i pausen må disse håndbringes af en dertil autoriseret DBU-person.

//hjst
Torsdag 18. april
Onsdag 17. april