LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vejle-boss: Strukturen har holdt os i live

| Superligaen | 7 kommentarer
'Der er ikke skyggen af gult kort eller frispark': Vred Hobro-træner vil appellere anførers karantæne
Av for den: Hobro-stopper udgår efter grimt spark i hovedet i 1. minut - Vejle-spiller undgår kort
Vejle sender Hobro mod 1. division: Se Finnbogasons fornemme hovedstød her
Hobro-chef bejler til Peter Sørensen: Vil have ham her næste sæson - uanset rækken
William Kvist-hyldest, Ståle-interview og ny AGF-sejr: Se hele søndagens ONSIDE her
Vejle-boss: Strukturen har holdt os i live
Foto: Vejle Boldklub

Vejles tekniske chef Jacob Krüger erkender, at det skyldes Superligaens struktur, at klubben stadig kan sikre overlevelse efter en svær sæson.

Vejle kan trods en svær sæson stadig sikre overlevelse i Superligaen, da holdet to gange den kommende uges tid møder Hobro i nedrykningsplayoff.

Vejle sluttede både sidst i Superligaens grundspil og i nedrykningsspillet, og Superligaens struktur i denne sæson er derfor årsag til, at holdet stadig kan overleve.

Det vurderer klubbens tekniske chef, Jacob Krüger.

- Hvis vi er så heldige og dygtige at blive oppe, så skal vi også blive bedre næste år, for der er der tre direkte nedrykkere fra Superligaen (da ligaen skal skæres fra 14 til 12 hold, red.), siger Krüger ifølge sn.dk. 

- Hvis vi spiller i Superligaen i næste sæson, så kan vi ikke spille en sæson som den her. Så vil det groft sagt være mere eller mindre slut til jul. Vi skal spille en sæson, der er væsentligt bedre end den her sæson, for der er vi i en vis grad blevet reddet af strukturen.

I næste sæson er der igen 14 hold i Superligaen, men fra sæsonen 2020/21 skæres antallet ned til 12 hold.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

VBK - Leeds 09:31          
Hvis de klarer skærene, tror jeg de får en rigtig god næste sæson. Rykker de ned er det ikke til at vide hvad der sker.
Oliphant 10:32          
Men via hvilken logik kan Vejle forventes at blive meget bedre? Flere penge er vel eneste mulige forklaring? Er det 45 spillere i har haft gennem systemet på under 2 år?

Er der indikationer fra ejeren om at behovet for at vaske blodpenge er større, og således basis for større overførsler end hidtil?
Altid Vejle boldklub 10:56          
Kan du fremlægge beviser på at det er blodpenge, eller er du bare misundelig
Altid Vejle boldklub 10:58          
Kan du bevise at det er blodpenge, eller er du bare misundelig
VBK - Leeds 11:15          
Oliphant gider ikke svare på dine anklager, men klarer de sig får de uvurdelig rutine med i bagagen, sammenholdt med at de i min optik har spillet mange gode kampe og ikke altid fået som fortjent.
ClausFC92 11:20          
@Oliphant
Det var da en håbløs kommentar, du fik fyret af.
Troen på at næste sæson bliver bedre, skal findes i de store spillemæssige forbedringer, som der har været i nedrykningsspillet. VB var afskrevet af alle, men alligevel lykkedes det næsten af indhente både Horsens og SønderjyskE. Desuden har man fået en rigtig dygtig træner, som er en langt bedre motivator end Sormani, og en spillestil, som har givet langt flere chancer og mål.
Der er ingen tvivl om, at VB skal ud og forstærke sig, men det skal laaaangt de fleste af holdene i Superligaen. Det bliver et meget aktivt transfervindue.
At snakke om blodpenge giver ingen mening, for den kommentar er så hjernedød, som den overhovedet kan være.
Oliphant 11:47          
Roolig nu d´herrer.

"Blodpenge" er naturligvis lidt polemisk formuleret. Men at der er tale om penge fra i bedste fald dubiøse aktiviteter betragter jeg da som evident. Om der ligefrem er blod (vold) involveret kan jeg i sagens natur ikke vide. Rotér gerne selv den tanke at en mand med nærmest karikatur-klam gangsterpositur på sine So-Me billeder, fra den mere tvivlsomme del af eks-Sovjet pludselig har behov for at stashe penge i en, lad os sige det som det er, hensygnende dansk fodboldforretning, giver ikke ligefrem nærliggende konklusioner om at han har et bankende hjerte for at genrejse Vejle Boldklub til tidligere storhed. Dette vil i bedste fald være et tilfældigt biprodukt.

Sportsligt: Ja VB har i indtil flere kampe fået cuttet en lidt raw deal - ikke alle kampe hvor der lå point og lurede, endte som man med VB hjerte kunne have håbet. Langt hen af vejen har Vejle jo spillet bedre end indtil flere af de øvrige som endte i bunden.

Men at det i sin nuværende ejerstruktur skulle ende som andet end bristede forventninger for fansene, mens ejeren gør hvad han nu har til hensigt med sine tvivlsomme begrundelser, betragter jeg som uundgåeligt. Han er da revnende ligeglad med Jyllands Rubin.
Onsdag 22. maj