Luk

Vejle-chef: Helt overbevist om at vi overlever

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Kolding IF
Sydbank Pokalen (04/12)
bet365 1,36 4,50 8,00

Vejle har haft en elendig første halvdel af 3F Superligaens grundspil og ligger isoleret i bunden, men Peter Sørensen er ikke i tvivl om, at VB undgår nedrykning.

- Jeg er fuldstændig overbevist om, at vi overlever.

Så klar er meldingen fra Peter Sørensen, selvom Vejle-træneren kan se sit hold ligge suverænt sidst i Superligaen med kun to point for 11 kampe.

- Vi skal heller ikke dvæle for meget ved det skete. Hvis der skal være tale om at trække en streg i sandet, så skal vi trække den ved at bruge fortidens erfaringer fornuftigt. På den måde kan vi bevæge os klogere og stærkere mod fremtiden. Vi er halvvejs igennem grundspillet, hvor vi som kollektiv ikke har været gode nok, og hvor flere ikke har præsteret optimalt.

- Men at flere spillere ikke har ramt deres vanlige niveau endnu, betyder også, at vi kan hente reserver og styrke os igennem vores egne rækker og igennem det indre kollektiv. Vi har en god trup, og vi har stor tro på, at vi kan gøre det bedre i anden halvdel af grundspillet end i den første.

- Hvad angår tabellen, så er vi ikke langt fra de nærmeste. Overlevelse er bestemt inden for det muliges rige, og det er både plausibelt og realistisk, at vi kan indhente vores modstandere. Når grundspillet er færdigspillet, venter der sig et kvalifikationsspil, hvor vi har gode muligheder for ikke bare at tage point, men også at tage point fra vores direkte modstandere, siger Peter Sørensen til klubbens hjemmeside.

Vejle har i skrivende stund seks point op til SønderjyskE og ti til AGF på tiendepladsen.

Anledning til selvransagelse

Klubben gik på landsholdspause med en 0-6-snitter mod OB, og siden er tiden blevet brugt godt, fortæller Peter Sørensen.

- Vi har brugt tid på analyse – analyse af både det fodboldmæssige og mentale. Hvad gjorde vi, hvad kunne vi have gjort bedre, og hvordan lærer vi af vores fejl? Det arbejde har ikke kun været i spillertruppen, men også i trænerstaben. 

- Som cheftræner har jeg ansvaret for at sætte et konkurrencedygtigt hold, og på trænerkontoret har landskampspausen derfor også været en anledning til selvransagelse.

- Under en landskampspause er dagligdagen ikke forstyrret af den næstkommende kamp, og vi har derfor haft mere tid til at tale med den enkelte spiller og haft mulighed for at træne på en måde, hvor den enkelte spiller kan slippe sig fri, udtrykke sig igennem sit spil og på den måde vise sig frem. 

- Derudover har vi også kunnet differentiere i truppen og aflaste nogen og belaste andre. Vi træner intenst og kompetitivt, og det afspejler de seneste ugers træning også, fortæller Sørensen.

Vejle jagter søndag eftermiddag sin første sejr i sæsonen, når Brøndby byder op til dans.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

firealarm 23:23          
Komiske Peter
cf srednar 23:36          
Han kan vist bare godt lide at høre sig selv tale.
forcaVFF 23:40          
Hvad skulle han sige? Seriøst…"vi rykker helt sikkert ned…har ingen chance…de dårligst spillere… come on…han gør sgu da de eneste rigtige, tror på det ind til sidste fløjt. Jeg ville ikke forvente andet af min egen træner.
Slettet(082350211710) 02:04          
Vejle har ikke bare en ringe trup, men også en meget ringe træner. Jeg tror også de overlever dog. De er vel økonomisk polstret til at klare en tur i 1. Division igen. Så er spørgsmålet bare hvor længe de skal være dernede næste gang.
Lidt dovent af mig at jeg ikke helt har fulgt op på denne påstand, men hørte fra en bekendt tidligere på ugen- at det er sjette gang Peter Sørensen er ansat til at redde en klub og han er lykkedes én gang.
Slettet(082350211710) 02:06          
Jeg kan i øvrigt slet ikke lide Vejle eller de folk der traditionelt er omkring klubben. Jeg holder dog af superligabold i byen. Jeg håber på at de klare sig, men heller ikke mere end det.
MR. Buur 04:42          
Der er ikke kvalitet i Vejle projektet, udefra ser det mere ud til at projektet mere handler om lytning af penge mellem ejer og diverse agenter end en seriøst drevet klub.

Trist at se en traditions klub i den forfatning og trist at se en klub spille så elendigt i superligaen hver gang de er rykket op.

Med ansættelsen af Peter Sørensen så har Vejle fået en middelmådig træner som ike magter opgaven at udvikle spilere til at yde mere.
Ljatifi 06:21          
Hvis ikke Vejle rykker ud, hvem gør så? Der er jo to der skal ud.
Så hvem er de to andre nedrykkere?
Fredag 3. december
Torsdag 2. december
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:33
Chelsea Football Club
15:29
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:29
Konate er ikke i tvivl: Robertson er skør
15:27
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
15:21
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:18
Hvidovre tog førsteplads med sejr over EfB
15:17
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
15:17
SønderjyskE - Velkommen til, Esben!
15:16
United: Legenden Carrick kan altid returnere
15:15
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:13
AC Milan - Casa dei Rossoneri
15:12
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:10
Ung SIF-profil: Jeg ville lytte til FCK og BIF
15:07
Skæbnekamp for Barca i CL spilles uden fans
15:05
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
15:05
Ung SIF-profil: Jeg ville lytte til FCK og BIF
15:05
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
15:03
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:01
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:00
PSG-chef raser stadig mod ESL: Ikke så super
14:59
Spurs-tråden| Conte Challenge
14:59
David Ousted indstiller karrieren
14:55
PL-tråden 2020-21 - Farvel til The Outdated One
14:54
Enevoldsen bekræfter stop: Flere bolde i luften
14:53