Luk

Vejle-chef: Vi havde chancen for point

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Vejle Boldklub 2-1
Superligaen Grundspil
15' 1-0 Mikael Uhre
47' 2-0 Pierre Bengtsson
56' 2-1 Wahid Faghir

Cheftræner for Vejle, Constantin Galca, fortæller, at Vejle havde chancen for at få point mod Brøndby i deres 1-2-nederlag.

Vejle var søndag aften på en svær opgave ude mod Brøndby i 3F Superligaen. I første halvleg af kampen var hjemmeholdet overlegne, men i anden halvleg blev Vejle farlige.

Først reducerede de til 1-2, hvorefter de havde flere gode chancer for at udligne. Det fortæller Vejle-træner Constantin Galca også til Vejle Amts Folkeblad.

- Vi havde chancen for at få point. Vi var tæt på med forsøget på overliggeren, fortæller Galca til avisen.

Vejle-træneren henviser til chancen, hvor Denis Kolinger ti minutter inden slutfløjtet ramte overliggeren i opgøret.

Med nederlaget er Vejle fortsat placeret som nummer ni Superligaen med 20 point. 


Af Theis Fischer Brandt

3 kommentarer

CLkommerhjem 22:47          
Det er sgu ærgerligt vi ikke fik et point men vel også derfor vi trods alt ligger som vi gør. FCM eller FCK havde straffet BIF i dag. Det formodede vi ikke at gøre. Fin kamp alligevel og der er masser at bygge videre på. Vi er stadig den nye i klassen skal man huske på.
VBK - Leeds 09:29          
Når man parkerer bussen i 50 minutter fortjener man ikke point. De kom med alt for meget respekt fra start af. De viste jo i anden halvleg at de godt kunne. Sådan skal vi spille i 90 min.
Poor Scouser Tommy 11:45          
Parkere bussen? Det var ikke den kamp, jeg så...

VB gik op i et højt pres fra start, men der var mange dumme boldtab i opspillet i 1. halvleg, som gjorde, at vi kom til at forsvare en hel del.

Bortset fra de første 5 minutter var 2. halvleg nærmest et langt pres mod Brøndbys mål, og der blev skabt chancer nok til at få et resultat. Specielt Germans store afbrænder på Faghirs forrygende forarbejde, er en chance, der skal give mål. Så havde vi også et hovedstød på overliggeren og flere gode muligheder, der kom for lidt ud af.

Vi er oprykkere og spiller på udebane mod Superligaens førerhold. At vi dominerede kampen i 2. halvleg er i min optik flot og et tegn på, at VB har et hold med kvalitet nok til Superligaen.

Saeid og Mucolli er forhåbentlig med igen mod Horsens. Det vil forstærke holdet mærkbart. Schoop er forhåbentlig også snart tilbage. Hetemi har gjort det ganske godt på midtbanen (dog var han ikke god mod Brøndby, hvor han smed for mange bolde væk), men vi savner vores anfører, som før sin skade var nr. 1 på assistlisten i Superligaen.

Greve mangler vi også i midterforsvaret, om end jeg er begyndt at tvivle på, om han kan erobre sin plads tilbage, sådan som Ojala og Kollinger leverer pt.

Men uanset hvad, var det jo ikke Galcas 11 foretrukne, vi stillede med i Brøndby. På den baggrund synes jeg, præstationen i høj grad var godkendt. Der er meget positivt at tage med videre til den vigtige kamp mod ACH.
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar