Luk

Vejle-færing tog rekord i Parken: Utrolig stolt

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

FC København - Vejle Boldklub 2-1
Superligaen Grundspil
28' 1-0 Mathias Zanka Jørgensen
67' 1-1 Ylber Ramadani
86' 2-1 Mohamed Daramy

Viljormur Davidsen er nu den udlænding med flest kampe for Vejle Boldklub, og det er en rekord, som færingen er enormt stolt af.

Vejle Boldklub tabte onsdagens kamp mod FC København med 1-2, men der var alligevel personlig succes til færingen Viljormur Davidsen.

Han spillede sin kamp nummer 182 for Vejle og blev dermed den udlænding, der har opnået flest kampe for klubben.

Den rekord er Davidsen uhyre glad for trods et skuffende nederlag.

- Vejle er en traditionsrig klub, så det er jeg utroligt stolt over. Jeg vidste, at jeg nok skulle nå det, siger Viljormur Davidsen efter kampen.

- Jeg er utrolig ked af, at vi tabte. Især fordi vi holdt dem så langt hen, men så scorede de sådan et pismål fire minutter før tid.

- Jeg synes, vi spillede en god anden halvleg, og da vi kom på 1-1, var kampen helt åben. Vi havde nogle kontrastød, hvor vi kunne have spillet chancerne større. FCK trykkede os her til sidst, og så fik de desværre et pismål.

- Det var en stor kamp i Parken som anfører, hvor jeg opnåede den her titel, så det havde også været godt, hvis vi havde fået minimum point.

Hvorfor har du været så længe i Vejle?

- Jeg er faldet godt til i Vejle, og klubben har hele tiden troet på mig. Jeg har også troet på projektet, og jeg var den eneste, der fik forlænget, efter vores nye ejer kom til.

- De troede på mig, for jeg var en kulturbærer for deres nye projekt, og det er jeg også utrolig stolt over.

- Jeg har selvfølgelig haft andre muligheder for at komme væk, men jeg er faldet godt til og kan godt lide at være i Vejle. Vejle er min klub i Danmark, og så længe jeg er i Danmark, spiller jeg for Vejle, siger Viljormur Davidsen.

29-årige Viljormur Davidsen kom til Vejle i sommeren 2013 fra FC Fredericia. Han har også spillet for OB og hedengangne FC Fyn i Danmark.


Af Sara Margren
Fredag 16. april