Luk

Vejle forsøgte at hente tidligere AGF-keeper

| International | 7 kommentarer

Infoboks

SD Huesca - Atletico Madrid
La Liga (30/09)
YouBet 8,00 4,20 1,45
Oddset 7,65 4,20 1,47
bet365 8,00 4,20 1,44

Den tidligere AGF-målmand Aleksandar Jovanovic har haft konkret interesse fra Vejle Boldklub, fortæller han til B.T.

Vejle Boldklub har forsøgt at hente den tidligere AGF-målmand Aleksandar Jovanovic.

Den 27-årige keeper bekræfter over for B.T., at der var konkret interesse fra 3F Superliga-oprykkerne.

Jovanovic er dog angiveligt på vej fra spanske Huesca til cypriotiske Apollon Limassol.

- Hehe, lad os nu se, det kunne godt være, at jeg er på vej til at skifte til Cypern. Men ja, der har været konkret interesse fra Vejle. Klubberne talte sammen, og jeg har talt med Vejle, men vi kom ikke frem til en aftale, siger Jovanovic til B.T.

Jovanovic nåede 80 kampe for AGF.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Sara Margren

7 kommentarer

24601 16:26          
Han kommer bare hjem til Århus!
Kobey 18:28          
Synes Eskelinen kom godt fra start mandag, så ingen grund til at hente Jova til Aarhus. Skal der hentes en keeper skal det være markant bedre end både Jova og Eskelinen, ellers er det ligemeget.
bruger 153171 18:57          
Hvis klumpen virkelig har haft seriøs kontakt med Vejle... skal han sgu da ikke til AGF.
JUDAS
HvadSkerDer? 19:25          
Lol
JLS 01:17          
Kobey@

Undskyld mig, men den kamp mod Vejle kunne jeg også ha´ stået.. Hvis du "glorificerer" ham på den kamp, så vil jeg nødig se dine superlativer når han får noget, at lave..

Eske er uden tvivl en af Superligaens dårligste.. Personligt kan jeg ikke engang se hvem der er dårligere..? og vil man tilhører toppen, så bør/skal man også ha´ en topmålmand..

Jeg vil på ingen måde kalde det første mål for et drop.. Men alligevel står han fuldstændig som en stenstøtte, og rører sig ikke ud af flækken..

Problemet med Eske er tydeligt for enhver der bare har stået på serie-niveau.. Han er rystende usikker på indgreb i feltet, omend han rent faktisk klarede den del nogenlunde igår - omend der vanen tro var en han gik totalt fejl af og slet ikke ramte bolden, da han boksede efter den.. Dertil er det også tydeligt, at forsvaret slet slet ikke stoler på ham..

Dertil er han direkte pinlig med benene.. Og ja, naturligvis har en en god/stor redning ind imellem - men hvem har ikke det..? Han har ganske enkelt for få rigtig kampafgørende redninger - altså han tar´ stort set kun det man med rimelighed kan forlange/forvente af en målmand der trods alt står på Superliganiveau..

Med andre ord - så skal der ikke ligefrem en Neuer, ter Stegen, Oblak, eller Allison til, at forstærke målmandsposten markant - langt fra endda.. Det er der vedgud mange der kan gøre..
morrison66 06:39          
JLS

Sådan ser man jo forskelligt på det, og hver sin mening. Syntes Eske har gjort det glimrende i noget tid efterhånden, og fejl fra målmænd sker bare engang imellem, og der bliver lagt mærke til dem, når det er en målmand. Kan ikke huske hvornår der sidst har været en større fejl fra Eske, og syntes han er ganske fornuftig med fødderne, kunne blive bedre til at komme ud i feltet, men den del så fornuftig i mandags. Han er stadig ung, og har tiden foran sig og kan selvfølgelig stadig lærer, og blive bedre, men syntes jeg også potentialet er til.
Kobey 07:23          
@JLS
Jeg synes ikke jeg sagde noget om at Eske er superligaen bedste keeper. Jeg sagde blot at han kom fint i gang mod Vejle. Og synes hans indgreb i feltet flere gange var gode i modsætning til, som du siger, sidste sæson var han stod fast med træsko på linien.
Men synes bare heller ikke, at Jova er så god som alle mener. Derfor giver det i min optik, ikke mening at hente ham ind for Eske. Der skal en ind alla Kamil Grabara, ellers er det ligemeget. Der er stadig potentiale i Eske, men han skal til at vise udvikling.
Tirsdag 29. september