LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vejle-forsvarer glad for bundsolid defensiv

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Vejle-forsvarer glad for bundsolid defensiv
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Pulje 1 (21/04)
bet365 2,37 3,40 2,90
NordicBet 2,40 3,40 2,90
Oddset 2,30 3,40 3,15

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Vejles forsvarsspiller Mads Greve er meget tilfreds med holdets gode defensiv i denne sæson. Han mener også, at han selv er i sit livs form for tiden. 

Vejle ligger på en øjeblikkelig førsteplads i 1. division, men østjyderne har blot et enkelt point ned til Esbjerg på andenpladsen.

Vejle er suverænt det hold, der har lukket færrest mål ind i sæsonen, og det behager holdets 28-årige forsvarsspiller Mads Greve. Han mener, at de små detaljer i træningen har været udslagsgivende. 

- Vi har fået vores organisation på plads tidligt i sæsonen, og vi har meget forsvarstræning, der går ned i de helt små detaljer. Vi går generelt i dybden med tingene, og det har vi også gjort i vores forsvarsspil, så det er helt klart én af grundene til, at det er gået så godt defensivt, siger Greve til bold.dk og fortsætter.

- Som hold har vi stået rigtig godt på banen. Det starter oppe fra angriberne og deres første pres, og så kører det jo hele vejen ned til os forsvarsspillere. Det er helt klart hele holdet, der skal krediteres for vores gode defensiv. Vi forsvarer og angriber som et hold.

- Som forsvarsspiller går man selvfølgelig på banen for at undgå at modstanderen scorer, og det har vi været gode til i denne sæson, så det er selvfølgelig dejligt, siger forsvarsspilleren. 

Gradvist blevet bedre 
Vejle har blot lukket fem mål ind i de seneste ti kampe, og Mads Greve mener, at forsvarsspillet gradvist er blevet bedre som sæsonen er skredet frem.

- Jeg synes, vi hele tiden har lagt på, selvom jeg også synes, det var fint i starten af sæsonen. Vi træner vores organisation, og de indbyrdes aftaler er kommet bedre og bedre på plads. Det betyder meget at få gode relationer spillerne imellem, siger Greve. 

I scorer markant færre mål end de andre tophold - har jeres defensive fokus kostet i den anden ende?

- Nej, det synes jeg ikke. Vi træner bestemt også offensivt, men det er rigtigt, at vi ikke har været så gode til at lave mål - specielt her i 2018. Vi har dels brændt for mange chancer, men ofte har vi også manglet den sidste skarphed og kreativitet på banens sidste tredjedel. 

- Så snart vores angribere får ordentligt hul på bylden, så er jeg sikker på, at det eskalerer derfra. De forreste lavede mange mål i starten af sæsonen, så vi ved jo, at de kan. Der mangler måske bare det sidste held i de afgørende situationer, udtaler Greve til bold.dk.

Føler sig i sit livs form 
Mads Greve har i indeværende sæson misset en enkelt kamp med en karantæne, men ellers har han spillet fuld tid i samtlige kampe. Den 28-årige forsvarsspiller siger til bold.dk, at han føler sig utroligt godt til rette på banen for tiden.

- Jeg føler mig rigtig godt til rette. Jeg er fyldt med selvtillid, og jeg er virkelig glad for at være i Vejle. Jeg føler, at jeg har udviklet mig personligt, efter jeg kom til Vejle, og det skyldes også, at vi har fået en træner, der går meget op i de små detaljer. 

- Vi har ikke opfundet den dybe tallerken i forsvarsspillet, men det giver bare noget, når man øver sig hver eneste dag, så jeg er glad for min sæson indtil videre, siger Greve. 

Er det en overdrivelse at sige, at du er i dit livs form i øjeblikket?

- Nej, det synes jeg ikke. Jeg har haft nogle gode sæsoner i Vendsyssel, men jeg har udviklet mig endnu mere her i Vejle. Jeg har taget større ansvar, da jeg i en alder af 28 er en af de mere erfarne spillere på holdet. 

- Det er jo meget god timing i forhold til, at det er nu, vi skal toppe som hold. Det er nu, det bliver afgjort, så det gør selvfølgelig ikke noget, at jeg er i topform nu, afslutter Greve med et smil. 

Greve og resten af Vejle-holdet møder på søndag Nykøbing på hjemmebane, og der er kampstart klokken 13.45. 

bold@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt
Fredag 19. april