Luk

Vejle-frustrationer: Vi pisser det væk

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Vejle Boldklub 4-1
Superligaen Grundspil
37' 1-0 Alhaji Kamara
45' 1-1 Hallur Hansson
48' 2-1 Alhaji Kamara
50' 3-1 Jakob Ankersen
65' 4-1 Simon Piesinger

Vejle Boldklub smed det hele på gulvet i løbet af få minutter mod Randers, og det var det, som dræbte kampen, fortæller Tobias Mølgaard.

Vejle Boldklub måtte rejse hjem til Nørreskoven uden point, da de søndag blev sat på plads af Randers FC i 3F Superligaen, hvor det blev til et nederlag på hele 1-4.

Det så ellers godt ud i første halvleg for Peter Sørensens mandskab, da der på måltavlen stod 1-1, men i løbet af få minutter af anden halvleg faldt det hele sammen.

Her scorede Randers nemlig hurtigt to mål, og det dræbte kampen for gæsterne fra Vejle.

Det fortæller Tobias Mølgaard til Eurosport 2.

- Ja, det gør det jo lidt. Jeg synes ellers, at vi er fint med. Men i min Vejle-tid har vi altid haft enormt svært med at matche det her Randers-hold. Det havde vi desværre også i dag, hvor det var på deres præmisser.

- Det er det, som dræber kampen. Som Peter Sørensen også selv sagde, så fandt vi hinanden enormt godt og har god kemi i første halvleg, så derfor er det ekstra irriterende, at vi pisser det væk i anden halvleg.

Vejle Boldklub er placeret i bunden af 3F Superligaen, hvor de har hele otte point op til FC Nordsjælland på tiendepladsen.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 30. november