Luk

Vejle henter brasiliansk angriber hjem før tid

| International | 21 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,76 3,70 4,50
Oddset 1,60 3,90 5,30

Vejle har sikret sig en ny angriber til den kommende sæson, da man har kaldt brasilianske Luis Henrique hjem fra lejeopholdet i finske Helsinki. Det oplyser den finske klub.

Der er godt gang i svingdøren i Vejle, der er ved at gøre sig klar til den kommende sæson i Superligaen.

Nu har Vejle fået tilgang af endnu en spiller i Nørreskoven, da man har kaldt den brasilianske angriber Luis Henrique, 22 år, tilbage fra sit lejeophold i finske Helsinki IFK.

Det oplyser den finske klub på sin Instagram-profil.

Vejle købte angriberen af den finske klub i januar, men lejede ham med det samme tilbage til klubben for 2021-sæsonen.

- Oprindeligt skulle Luis Henrique skifte til Vejle efter den nuværende sæson, men Vejle, der er rykket op, har besluttet at tilbagekalde sin spiller nu, skriver klubben.

Vejle har endnu ikke selv oplyst noget om tilgangen af Luis Henrique.


Af Jonas Dalgård

21 kommentarer

CLkommerhjem 11:55          
Udemærket med mindre det er en gardering fordi Faghir er på vej væk. Mon også Mattsson kommer fra HIFK?
Aussie 12:00          
Det betyder jo nok desværre at der er noget under opsejling med Faghir :(

Med Dwamena, Kjartan og Faghir allerede i truppen er det svært at se formålet med at hente Henrique tilbage, fremfor at han ville få regelmæssig spilletid i Finland!
Nørreskoven 12:02          
Lugter af at alle andre muligheder er glippet og plan B sat i værk hvad angår angribere.
En spiller som man vurderede skulle udvikles og have kampe i Finland i hele 2021 med - er næppe en forstærkning men blot gardering.
Så mangler vi blot en højre back....
Slettet(301120211302) 12:20          
Nørreskoven

Hvorfor? Ikke at du ikke har ret men både Dwamena og Kjartan er potentielle startere til en plads på holdet hvor Faghir også kan spille. Tænker ikke det er for formåls tjenligt at Hente en spiller der ville forvente at være starter hvis han kun er tiltænkt en reserve rolle som nr 3 eller 4 til en plads. Det kan sagtens være tilfældet - og det tror jeg - at man har set efter andre der ikke gik igennem Og det derfor er plan B men plan A var ikke nødvendigvis bedre da jeg ikke forventer man vil kunne hente 2 af Dwamenas niveau samtidig med man har Kjartan.
Dahl 12:29          
Tror ikke han skal være reserve, han har lavet 12 mål i 10 kampe i den finske liga?

Men måske du har ret med Faghir, håber ikke de vil sælge ham nu. Han kan blive meget bedre og give mange flere penge. Klart det største talent længe i VB.
Slettet(011435211112) 12:31          
Hvorfor skal man ned og læse kommentarerne for at finde ud af hvordan han har gjort det i sin finske klub bold?? I har lavet 2 artikler, som bare beskriver at han hentes tidligt hjem og at finnerne er ærgerlige over det. Kom nu clickbait.dk.
steen27 12:31          
Jeg tolker det som at der må være usikkerhed om én eller flere af Dwamena, Kjartan og Faghir. Dvs enten dårlig form og/eller at Faghir er på vej væk. Hvis alle 3 var i superform, og ikke på vej væk, så ville det ikke være nødvendigt at trække ham hjem.

Mit gæt er at det er en generel usikkerhed om Dwamena og Kjartans form (hvilket jeg også synes at observere ud fra træningskampene), samt at der er potentiel mulighed for at skyde Faghir af til gode penge. Altså en gardering.
Tirsdag 25. januar