LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vejle henter offensivspiller i Surinam

| NordicBet Liga | 14 kommentarer
Vejle henter offensivspiller i Surinam
Foto: Vejle Boldklub
Vejle har hentet den 18-årige offensivspiller Alvaro Verwey hos Walking Boyz Company i Surinam. Han har lavet en aftale, der gælder til sommer.

Vejle har indlemmet en ny offensivspiller i sin førsteholdstrup i form af den 18-årige Alvaro Verwey, der er hentet i Walking Boyz Company i hjemlandet Surinam, hvor han har været amatørspiller.

- Alvaro er en ung spiller, der vil få opstarten med vores A-trup og derigennem skal bevise sit værd. Vi havde lejlighed til at følge ham i vores træning i efteråret og her var den sportslige sektor enige om, at det var en spændende spiller. Alvaro får den kommende halvsæson til at bevise, at han er en spiller for fremtiden.

- Vi skal også huske, at Alvaro efter danske forhold har halvandet år tilbage som ungdomsspiller, hvorfor han kan gøre sig gældende på U/19-Ligaholdet, siger Vejles sportschef Steen Thychosen, til Vejles hjemmeside og tilføjer:

- Vi har set ham i træning og et par interne kampe. Han er en spiller, hvis offensive kvaliteter er mest tydelige. Han besidder et lavt tyngdepunkt og er stærk på kroppen. Som ungdomsspiller har han taget imod nogle hug på træningsbanen, men han har rejst sig hver gang og arbejdet videre.

- Det vidner om en stærk mentalitet. Vi har kun set ham på begrænsede områder, så vi ser frem til at se nærmere på hans fodboldmæssige færdigheder på stor bane i den kommende tid.

Verwey trænede med Vejle i to uger i november.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

14 kommentarer

MSØ 09:30          
Jeg har på fornemmelsen, hvad denne tråd kommer til at handle om og fra hvilke brugere. Der vil med garanti komme en række tarvelige fans med mindreværdskomplekser. Sæt i gang.
Barcellona 09:57          
Kom nu "De gule". Hvor mange udlændinge er der i VB? Og hvor mange er der i Horsens? Det er en uinteressant diskussion. Der er nogen der frygter at VB rykker forbi Horsens de kommende år.
Filip G 10:18          
Nu er jeg FC Fr´cia fan. Jeg er dog med lutter smil over ukendte udlændinge på VBs fodboldhold. En amatør fra det store fodboldland, Surinam, skal kunne gøre sig gældende dels i 1. division i Danmark og dels mentalt langt væk fra mors kødgryder... absurd!

Og med alle de nye, ukendte spillere på VB. Det er da mystisk og mærkeligt. Og med alle de udlændinge VB har på holdet fra så mange forskellige nationer. Det vil jo tage 3 år at få dem integreret - i fodboldmæssig forstand. Hovedløst af VB.
Helvus 10:18          
Nej, det er der faktisk ikke nogen der frygter
AC Røde 10:27          
FilipG:
Blot fordi man har et netværk, der rækker ud over Herslev og Pjedsted, så behøver man da ikke være "mærkelig". Og det vil aldeles ikke tage 3 år, at integrere de mange nye spillere i VB. Bare vent og se !
Allan FA 10:28          
Damn, så blev det lige lidt sværere at lege "nævn et eksotisk land, hvor Vejles fodboldkøbmænd ikke har hentet en stakkels lykkeridder".
MSØ 10:38          
Som skrevet i første indlæg var Allan FA og ac- fans ventet herinde. Havde man dog bare kunnet spille på det.

Philip. Det er dog vildt at en million udlændinge i vb er integreret og har mere succes end to udlændinge i Fredericia.

Allan FA. Måske bliver der flere aflagte spillere fra os i kan få ;) og i konkurrerer da mindst på lige fod om spillere der er totalt ukendte udenfor Amager eller som ikke kan udtales af alm danskere. Jeg kender 4 fra Amager og de to har spillet i Vejle.

Han har i øvrigt været til prøvetræning i boca juniors og Feyenoord der har hørt om ham. Og er stadig kun 1. Års u19 spiller og skal selvfølgelig ikke ind og være Mukhtar fra dag 1
Tirsdag 19. marts