Luk

Vejle henter peruvianske Guti

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,76 3,70 4,50
Oddset 1,60 3,90 5,30

Vejle meddeler, at de har sikret sig den 24-årige midtbanespiller Juan Diego 'Guti' Gutierrez fra Peru på en fireårig aftale.

Vejle har god gang i oprustningen før den kommende sæson i 1. division, og man har efter en vellykket prøvetræning nu skrevet kontrakt med en peruviansk midtbanespiller.

Det er 24-årige Juan Diego Gutierrez eller bare Guti, der slutter sig til østjyderne på en fire år lang kontrakt.

- Guti er en fantastisk fodboldspiller. Godt blik for spillet. Super på bolden. Vi er heldige at kunne skrive med ham, og det er en spiller som søger sit gennembrud i Europa. ”Guti” har overbevist os gennem den daglige træning og i kampen med FC København. Han har alle de færdigheder, som en fodboldspiller i Vejle Boldklub skal indeholde.”

Guti har det seneste halvandet år scoret fem mål i 37 ligakampe for det nuværende peruvianske førerhold Universitario.


Af Mikael Blond

6 kommentarer

VBK - Leeds 14:16          
Han ser altså spændende ud og gjorde en rigtig god figur i går. Fornuftigt med en lang kontrakt. Godt arbejde VB.
Desrouleaux 14:34          
Yderst spændende det der sker i Vejle. Det kan godt være de flopper totalt, men i det mindste prøver de! Respekt for projektet og indsatsen. Det kunne vi fanme lærer noget af. Vi har den smalleste trup på 17 mand og så til superligaen, ikke bare 1. Div. Tror VB rykker op
MikkelF 14:40          
Det lyder i hvert fald imponerende at hente en relativ fast mand (indskydelse: for førerholdet) i den bedste peruivanske række - uden at kende til ligaens niveau overhovedet.
VBK - Leeds 14:44          
Jeg håber selvfølgelig på oprykning men specielt forsvarsmæssigt har de nogle udfordringer. Der er nogle aftaler der ikke er på plads endnu og med Egholm ude mangler de lige nu en styrmand.Tror på en meget lige kamp mod Fremad Amager og en målrig en. Selve sæsonen kan blive både fugl og fisk men enig spændende ser det ud.
Ekstrandmeidahl 15:06          
Han har meget at leve op til med det navn. Prinsen af madrid havde i hvertfald bedre hår en denne nye Guti
Poor Scouser Tommy 03:45          
Måske en dårlig hårdag. I hvert fald enig i din vurdering. Men hvis han kan bidrage til at spille VB tilbage til toppen, er det glemt.

Det er sgu noget af et internationalt setup, VB har kastet sig ud i. Spændende ser det ud. Men der er også bekymrende mange spørgsmålstegn her kort før sæsonstart. Alt andet lige er dette dog - indtil videre - sjovere at følge med i end økonomisk hestekur og halvtidsbold med et yndlingehold.
Tirsdag 25. januar
Mandag 24. januar