Luk

Vejle henter ung stopper i Skive

| NordicBet Liga | 7 kommentarer

Infoboks

FC København - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 1,28 5,60 9,80
bet365 1,25 5,50 9,00

Vejle har snuppet forsvarsspilleren Rasmus Lauritsen i Skive. Han har skrevet under på en to-årig kontrakt i sin nye klub.

Vejle siger farvel til en del spillere denne sommer, men det betyder samtidig, at der også kommer nogle den anden vej.

Nu er der forstærkning til defensiven i form af 21-årige Rasmus Lauritsen, som skifter fra Skive. Den unge forsvarsspiller har skrevte under på en to-årig kontrakt.

- Rasmus Lauritsen er en ung højrebenet midterforsvarer, som vi har fulgt gennem tæt gennem hele sæsonen i Skive. Her har han spillet fast på et af de hold i rækken, der har indkasseret færrest mål. Rasmus holder et højt niveau og er en meget dedikeret og ambitiøs fodboldspiller, som vi glæder os til at udvikle yderligere i vores træningsmiljø, siger Vejle-direktør Henrik Tønder til klubbens hjemmeside.

- Han har stor andel i Skives flotte sæson i 1. division og vi ser ham som en væsentlig tilføjelse af vores bagkæde. Rasmus Lauritsen har trods sin unge alder bevist sig i 1. division igennem næsten to sæsoner, og med sin professionelle indstilling, vil han kunne bidrage positivt til vores dagligdag sportsligt og indstillingsmæssigt.

Lauritsen har været på FC Midtjyllands akademi, hvor det også lykkedes ham at få debut på Superliga-holdet, da han fik et par minutter i en kamp mod Esbjerg tilbage i efteråret 2015.


Af Nanna Møller Karlsen

7 kommentarer

MSØ 18:32          
En af de få spillere i den danske 1. Division keg er godt tilfreds med at have hentet. Godt KØB.

Umiddelbart tænker jeg at han er/var den centerforsvarer i 1. Division som jeg næst helst så hentet så er godt tilfreds.

Han skulle have afvist bud fra Silkeborg
Kirke 18:36          
Umiddelbart virker det som godt købmandskab , uden jeg dog på nogen måder kender til ham.
MortenMøgelby 18:43          
Jamen var det så ikke bare at lade være at kommentere på det når du ikke på nogen måde kender ham? Emhæt
AC Røde 20:00          
Det er en super-aftale for VB og velkommen til teamet.
Vejle10 20:16          
Baseret på de to første indkøb, lader det til at man sadler om med hensyn til nye indkøb hvilket jeg kun kan bifalde. Ikke at jeg ikke synes at nogle af vores udlændinge har gjort det godt(især Bajza og Dom), men at få opbygget en dansk stamme tror jeg helt klart vil være det bedste fremadrettet. Så håber jeg at vi i den nye sæson kan undgå vores famøse sidste 5 minutter hvor vi har smidt mange point. Det eneste, der bekymrer mig lidt, er at vi måske igen skal have spillet en ny trup sammen som giver disse store udfald i kampene hvor vores bundniveau til tider har været ufattelig lavt. Ellers ser det hele igen ganske spændende ud, og det bliver fedt at komme til bold igen i Nørreskoven.
SkiveIK 21:00          
Super signing af Vejle. En ufattelig godt skolet spiller, som Skive hentede fra FCMs U19 mestrer.

I alle kampene mod Vejle i sidste sæson løb "Ralle" rundt med "Dom" i sin baglomme og mere eller mindre gjorde som det passede ham.

Jeg er drøn ærgerlig over at Ralle og "Ø"stergaards makkerpar bliver splittet nu. De to har gjort det fantastisk sammen, men Ralle fortjener i den grad at komme videre.

Vejle skal være super tilfredse med dette køb, som med garanti skifter for en pose peanuts og værdikuponer. En spiller i en deltidsklub i 1.div som kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt får klubben næppe meget for.
Poor Scouser Tommy 13:13          
Godt at høre, SkiveIK. VBs defensiv har været hullet som en si, så det giver god mening med forstærkning der.
Lørdag 23. oktober