Luk

Vejle hiver U19-profil op i Superliga-truppen

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (01/08)
bet365 3,50 3,50 2,05

Vejle har mandag skrevet kontrakt med et af deres egne talenter Valdemar Sadrifar, og derfor rykker den 20-årige midtbanespiller op i 3F Superliga-truppen.

Vejle har gennem mange år været dygtige til at skabe talenter på sit akademi, hvor Wahid Faghir er et tydeligt eksempel på, at der er noget, som fungerer fremragende i Nørreskoven.

Nu er den måske nye kommende stjerne blevet hevet op i 3F Superliga-truppen, da 20-årige Valdemar Sadrifar har skrevet en kontrakt med klubben.

Det meddeler Vejle mandag på sin hjemmeside.

Sadrifar har været en del af klubbens akademi i fire sæsoner, hvor han har været en stor offensiv profil i U19-ligaen og imponeret stort.

- Valdemar Sadrifar har været en markant profil på Akademiet i flere sæsoner, og vi har længe haft et godt øje til ham. I sommeropstarten har han imponeret trænerne på træningsbanen, men så sandelig også i kamp, hvor han særligt mod Esbjerg gjorde en forskel med tre assists på ti minutter. 

- Vi har en tro på, at Valdemar kun bliver bedre, og i debutkampen mod Randers FC kunne man se, at han har noget at byde ind med. Nu skal han bevise sig over en længere periode, og jeg tror, at det er en spiller, som vil vokse med tillid, udtaler Johan Sandahl, som er teknisk chef i klubben.

Valdemar Sadrifar fik otte minutter i opgøret mod Randers. Han har fået en kontrakt for resten af 2021.


Af Raymund Nelausen

8 kommentarer

steen27 10:50          
Underligt med så kort en kontrakt??
hollie 11:17          
Han er måske bare ikke god nok på sigt. Nok mere et supplement måneden ud, til alle de nye handler falder på plads.
ForzaVejleBoldklub 11:20          
Ja Steen jeg synes også det er mærkeligt. Det er lidt hyklerisk at udtrykke at hele staben har tillid til at han vil udvikle sig mere, når de har fulgt hans udvikling igennem 4 sæsoner - for så samtidigt at give ham sådan en kort kontrakt. Det er bestemt ikke et udtryk for tillid på nogen måde.
Aussie 11:58          
Hvis man nu læser hele nyheden på hjemmesiden, i stedet for blot de korte snips i denne artikel, giver det meget god mening!

Sadrifar spillede på U17/U19 Ligaholdene som en af de tre forreste på banen. I Superliga-opstarten har Falch prøvet ham af længere nede på banen, i en mere balance-spiller 8er rolle. Det er dette positionsskifte man gerne vil give ham seks måneder mere til at overbevise staben om...
AugustNielsen 16:20          
Hvordan kan han være 20 og være et u19 talent?
Lindved Town 06:55          
Kom nu Vejle. Se nu for helvede at få noget rutine ind i den børnehave af en trup.

Det ligner en stensikker nedrykning.
Mandag 26. juli