Luk

Vejle-kant har snart udløb: Er åben for at blive

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (29/11)
Bet25 3,00 3,45 2,34
Oddset 3,05 3,40 2,35
bet365 2,87 3,50 2,30

Om godt og vel to måneder har Lucas Jensen kontraktudløb, men den 26-årige kantspiller trives i Vejle og vil bestemt ikke udelukke en forlængelse i Nørreskoven.

Vejle Boldklub snuppede i sommeren 2019 den transferfri Vendsyssel-profil Lucas Jensen, som i sin første sæson var fast mand på det hold, der endte med at booke billet til 3F Superligaen.

Til nytår har Lucas Jensen dog kontraktudløb, og det er endnu ikke afklaret, hvad fremtiden byder på, fortæller han.

- Det er jo altid interessant, når man nærmer sig kontraktudløb, men jeg har ingen afklaring endnu. Jeg tager det stille og roligt og holder fokus på at præstere, så både holdet og jeg selv kan nå vores mål, siger Lucas Jensen til bold.dk.

Den tidligere Viborg-, OB- og Hobro-spiller kan sagtens se sig selv fortsætte i Vejle.

- Jeg er rigtig glad for at være i Vejle, hvor jeg indtil videre har kunne sætte kryds ved rigtig mange af de ting, som jeg håbede på, da jeg skrev under med Vejle. Vi rykkede op, og jeg har spillet meget, og der har også været positive tilkendegivelser fra Vejle, så vi må se, hvor det ender.

- Jeg trives i Vejle, og jeg har indikationer af, at de er glade for at have mig, så det er bestemt ikke urealistisk at forlænge kontrakten. Men der er ingen afklaring endnu, og jeg tager det som sagt, som det kommer og fokuserer på at levere, siger Lucas Jensen.

Flyvende efter wake up-call mod AGF

Vejle indledte tilværelsen i Superligaen med at tabe 2-4 til AGF, men sidenhen har oprykkerne vundet tre og spillet en enkelt uafgjort.

Derfor er Vejle på en øjeblikkelig tredjeplads i landets bedste række med ti point for fem kampe, og Lucas Jensen er ikke overraskende godt tilfreds med sæsonstarten, men bevarer også benene på jorden.

- Stemningen er selvfølgelig rigtig god efter oprykningen og en god start på livet i Superligaen. Vi glade og optimistiske, fordi vi har leveret nogle gode præstationer, der har givet en god pointhøst.

- I den første kamp mod AGF så vi, hvad der sker, hvis ikke man rammer niveauet. Det var lidt et wake up-call for os, men så har vi heldigvis fundet melodien derefter, siger Lucas Jensen og tilføjer:

- Jeg synes, vi har en rigtig stærk trup med hård konkurrence om pladserne, så vores pointhøst har ikke som sådan overrasket mig. Vi er konkurrencedygtige og føler, at vi kan tage point mod alle, når vi rammer dagen.

Snart klar til comeback

Lucas Jensen blev i 2-2-kampen mod FC København skadet og har derfor misset de efterfølgende kampe, men han satser stærkt på snart at være tilbage.

- Jeg har trænet fuldt ud med to gange, og så spillede jeg lidt over en halvleg i reserveligaen mandag, hvilket gik rigtig fint. Det er gået stærkt, og jeg føler, at jeg nærmer mig at være helt klar igen, siger han og fortsætter:

- Det har været en god og hurtig genoptræning, hvor jeg har kunne arbejde koncentreret med det, og så bliver det selvfølgelig godt med en fuld træningsuge, så jeg kan få de sidste procenter, og så er jeg i spil til AaB-kampen.

- Jeg fik en lille fibersprængning i baglåret, men jeg mærker ikke noget til det længere, så det er selvfølgelig rigtig dejligt, siger Lucas Jensen til bold.dk.

Vejle gæster mandag Aalborg Portland Park i Superligaens sjette spillerunde.


Af Martin Schmidt

16 kommentarer

Maradona-Messi 07:45          
Forlæng endelig med Lucas Jensen, han har haft en opadgående formkurve efter min mening.
Poor Scouser Tommy 08:06          
Han har spillet godt i Superligaen og har vel også nået en alder, hvor hans karriere må forventes at toppe. Ser gerne en forlængelse.
biiiiib 08:21          
Jeg håber ikke de forlænger. mener 1 div er hans niveau. Men han kan jo passende bevise jeg tager fejl
mjdj 08:22          
Jeg må erklære mig uenig. Jeg synes bestemt ikke, at Lucas Jensen har niveau. Jovist, han er en trussel med sin fart, men derudover er det begrænset, hvad angår hans kompetencer. Dårlig omgang med bolden, upræcise indlæg og uskarp foran kassen. Han burde kunne erstattes med en fra ungdomsrækkerne, der har mindst lige så meget kvalitet.
VBK - Leeds 08:40          
Jeg hører til i kategorien forlængelse. Han leverer altid en helhjertet indsats. Dog enig i han skal blive mere målfarlig.
John Doe 08:49          
Klubben har valgt at se hvordan Lucas klarede sig i Superligaen inden de vælge at forlænge med ham, for de mener han har en fint top niveau men et for lavt bund niveau
Lucas´s forcer ligger jo i kontraspillet, hvor hans fart kan udnyttes
Lucas har vist at han sin berettigelse på holdet inden han blev skadet, men han får nok svært ved at blive stamspiller, så længe Sousa er i klubben, men han kan være et frisk pust at sætte ind i løbet af en kamp, så se at få forlænget med ham
kring78 09:01          
Fuldstændig absurd hvis Vejle ikke forlænger med ham, og gerne nogle år frem. Han bidrager rigtig finr offensivt på højre midt.. Forlæng omgående , tak!!
Onsdag 25. november