Luk

Vejle kigger på forstærkning til ramt offensiv

| 3F Superliga | 47 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (29/11)
Bet25 2,95 3,50 2,37
Oddset 2,75 3,45 2,40
bet365 2,87 3,50 2,30

Vejle er i øjeblikket tyndt besat på angrebsposten, og derfor kigger oprykkerne på mulig forstærkning blandt transferfri spillere.

Efter Vejles 3-1-sejr ude mod AaB meddelte klubben, at angriberen Raphael Dwamena er blevet taget af holdet grundet hjerteproblemer.

Vejle er derfor særdeles sårbare i de forreste kæder, da Luis Henrique døjer med en muskelskade, og Jacob Krüger kigger nu efter spillere udefra, der kan hjælpe.

Det fortæller den tekniske chef til Vejle Amts Folkeblad.

- Dwamenas stop og Luis Henriques skade betyder, at vi er ramte i forhold til antallet af spillere til de forreste pladser.

- Vi håber, vi kan finde noget, som kan hjælpe os, selvom vi godt ved, det er svært, siger Jacob Krüger til Vejle Amts Folkeblad.

Mod AaB spillede 17-årige Wahid Faghir den centrale angriber, mens Leonel Montano blev indskiftet på positionen.


Af Martin Schmidt

47 kommentarer

bruger 140725 11:20          
Uffe bech
bloodshot_superliga 11:28          
Ml
Majestic 11:29          
Som jeg forstår reglerne, så kan Vejle kun registrere spillere, der fik ophævet deres kontrakt inden det danske vindue lukkede. Både Vinicius og Bech vil altså først kunne registreres 1. januar
sparkliz 11:29          
Hvad hjælper Dom nu? stop nu med ham, han kommer ikke til at spille bold resten af året, som minimum!
Weff 11:29          
Sjovt som Kjartans exit slet ikke nævnes... Havde man ikke sendt ham på et sidespor, havde han været manden der kunne redde situationen. I stedet får vi lov at bøvle med ham, når vi møder ACH i kampe, der i forvejen aldrig mangler intensitet.
Aussie 11:30          
Med kun 7 SL kampe tilbage til vinterpausen vil denne transferfri spiller skulle være i overraskende god form, ellers ville det ikke give mening!
Sjovt som Kjartans exit slet ikke nævnes
Måske fordi de unge spillere der bliver nævnt allerede havde slået ham af holdet før ham tog videre! Han ville ikke være breddespiller i truppen, så hvorfor/hvordan skulle dette have ændret sig?
Mandag 23. november