LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vejle køber Vendsyssel-profil

| NordicBet Liga | 23 kommentarer
Vejle køber Vendsyssel-profil
Foto: Vendsyssel FF
Vejle har sikret sig forstærkning til forsvaret i form af den stærke forsvarsspiller Mads Greve, som kommer til klubben fra Vendsyssel.

Vejle har oprustet sig til den kommende sæson i 1. division, da klubben har hentet forstærkning til forsvaret i form af Mads Greve, som kommer til klubben fra Vendsyssel.

- Mads Greve er én af de bedste forsvarsspillere i NordicBet LIGA og vi er glade for, at vi har kunnet tilknytte ham på en aftale for de kommende tre sæsoner. Mads er kendetegnet ved at være en stærk leder og vi er glade for, at vi med denne signing forstærker den danske stamme på holdet med en erfaren spiller, siger Vejles direktør Henrik Tønder til klubbens hjemmeside.

- Det er ingen hemmelighed, at vores kommende teknisk chef Jacob Krügers kendskab til Mads Greve har spillet ind i denne tilføjelse til spillertruppen. Mads Greve er højrebenet og stærk til at forsvare eget felt.

- Samtidig har vi haft udfordringer på standardsituationerne, hvor vi med Mads Greves kompetencer i hovedspillet får en spilller ind, der defensivt som offensivt kan bibringe en masse,

27-årige Greve har skrevet under på en treårig kontrakt med Vejle.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Fredag 19. april