Luk

Vejle måtte give mål-fortabt i nullert på Falster

| NordicBet Liga | 20 kommentarer

Vejle Boldklub må rejse hjem fra Falster med et enkelt point, da de torsdag aften ikke kunne åbne målkontoen i NordicBet Liga-opgøret mod Nykøbing FC, der endte 0-0.

Vejle Boldklub havde øjnene rettet mod toppen af NordicBet Ligaen, da de torsdag aften lagde vejen forbi Falster for at dyste mod Nykøbing FC.

Tre point ville give luft til konkurrenterne fra FC Fredericia, mens hjemmeholdet fra Falster havde ikke tænkt sig at lægge sig fladt ned.

Ylber Ramadani havde et fint forsøg mod kassen i kampens åbning, men Nykøbing-keeperen klarede albanerens udfordring.

Diego Montiel truede også mod hjemmeholdets mål efter 24 minutters spil, men svenskerens forsøg strøg forbi stolpen.

Mads Greve truede med et hovedstød efter godt en halv time, men hans forsøg havde ikke heldet med sig.

Nykøbing var farlige på en omstilling efter knap en times spil, men Vejle-keeperen reddede uden problemer.

Nykøbing-keeper Jannich Storch markerede sig med flere redninger i løbet af opgøret, og det skulle heller ikke lykkes gæsterne at passere ham torsdag aften.

Angriber Kjartan Finnbogason var fraværende af personlige årsager, og måske Vejle-mandskabet havde draget fordel af hans tilstedeværelse i forreste geled.

Dog kunne Nykøbing FC heller ikke få bolden over stregen i modsatte ende, og derfor endte opgøret 0-0.

Med det ene point ligger Vejle Boldklub nu a point med FC Fredericia i toppen af NordicBet Ligaen.

De har hver 32 point for 16 kampe.


Af Daniel Laursen

20 kommentarer

bruger 151464 21:15          
Tak til Nykøbing. Spændende topstrid. Håber så VFF kan slå Næstved i morgen. Men Med tanke på Finnbogason, så er det jo kun fodbold... der er trods alt andre ting i livet, der er vigtigere!
Poor Scouser Tommy 21:16          
Det er desværre bare ikke godt nok kun at hente uafgjorte resultater på udebane. VB overvintrer næppe på 1. pladsen med et slutprogram i efteråret med masser af udekampe. Dog også lidt uheldigt, at det kun bliver til 1 point. Finbogason var savnet inde i boksen. Der var ikke mangel på hverken høje eller flade indlæg ind i Nykøbings felt. Der var bare ingen til at sparke dem i kassen, og da den endelig bliver sendt forbi keeperen og mod netmaskerne, redder Brenner Nykøbing med røven på målstregen. Udtur.
Bruger1711823 21:16          
Det point kan/skal Nykøbing være rigtig glade for. Der var klasseforskel og selvom Nykøbing havdensporadiske chancer stod der Vejle på kampen. Især Lucas Jensens skud hvor Brenner redder den på stregen var virkelig uheldig.

3. 0-0 i streg på udebane men hvor var det dog uheldigt.
Nørreskoven 21:17          
Super indhop af både Mucolli, Brenner og Gundelund.
Ind ville bolden ikke - Adam gjorde det fint i Kjartans fravær, men mangler kamptræning. Hvis bare vi kunne spille med 2 angribere, så var vi ikke så sårbare når Kjartan ikke spiller.
Brenner og Adam viser begge at vi har spillerne til at spille med 2 fremme.
6 kampe med clean sheet. Flot.
VBK - Leeds 21:19          
Nykøbing ville ikke noget og Vejle kunne ikke så fair deling. Viborg moser helt sikkert Næstved i morgen og tager 1. pladsen.
Bruger1711823 21:20          
Enig. Adam og Brenner gjorde det fint og på den måde synes jeg ikke Kjartan var savnet. Tror ikke han havde scoret da det ofte var boldene ind i feltet der manglede kvalitet. Især Gryn og Montiel var synderne i dag med svage afslutninger efter godt forarbejde af Adam. De sidste 2 udekampe MED Kjartan scorede vi jo heller ikke.
CLkommerhjem 21:21          
Jeg syntes desværre ikke at Adam greb chancen. Brenner var meget mere synlig de tyve minutter han fik. Det er selvfølgelig også nemmere at komme ind til en flok trætte modstandere. Ærgerligt at Brenners ass skulle forhindre en scoring.
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november