Luk

Vejle og HB Køge sikkert videre i DBU Pokalen

| Sydbank Pokalen | 6 kommentarer
Vejle og HB Køge sikkert videre i DBU Pokalen
Foto: Vejle Boldklub

Vejle besejrede Allesø med 3-0 og HB Køge sendte Herlufsholm ud med 5-0. Begge 1. divisionsmandskaber er derfor klar til 2. ruinde i DBU Pokalen.

Onsdag aften blev der spillet masser af kampe i DBU Pokalen. Vejle var et af de hold, der var i kamp, da de på udebane mødte Allesø fra serie 1 på Fyn.

Efter 11 minutters spil bragte Nicolaj Madsen favoritterne fra Vejle foran, da han sendte et frispark direkte i kassen i sin debut.

Agon Mucolli fik muligheden for at fordoble føringen, da han blev nedlagt i feltet og dommeren dømte straffespark. Mucolli skulle selv tage sig af det, men overplacerede og skød forbi.

Angriberen Jonas Andersen sørgede dog for scoringen til 2-0 til Vejle, inden holdene gik til pause. Et indlæg blev sendt i feltet, hvor Andersen stod klar og prikkede den i nettet.

Da anden halvleg var ti minutter gammel, udbyggede Anders Egholm føringen til 3-0. Mucolli sendte et hjørnespark ind i panden på Egholm, der dirigerede bolden i nettet.

Andetsteds stillede HB Køge med et hold med en gennemsnitsalder på 19 år på Herlufsholm Stadion.

Efter et kvarters spil gjorde HB Køges alderspræsident i startopstillingen, Erik Törnros, det til 1-0 med et hovedstød. Ti minutter senere havde han et forsøg på stolpen, men ikke længe efter lykkedes det ham alligevel at blive dobbelt målscorer. Han gjorde det til 2-0 direkte på frispark.

I anden halvleg blev det til to debutantscoringer. Først gjorde Alexander Laustrup det til 3-0 på et langskud og siden prikkede Oliver Lassen bolden i nettet til 4-0.

Rafael Mortensen scorede kampens sidste mål, da han gjorde det til slutresultatet 5-0 til HB Køge.

Skive er lige så sikkert videre. De besejrede Vejlby Risskov med 4-0.

HIK er også med i bowlen, når der trækkes lod til 2. runde. De slog Helsinge med 2-0. Aarhus Fremad er ligeledes videre efter en 3-0-sejr over Holstebro.


Af Nanna Møller Karlsen
Tirsdag 23. juli