Luk

Vejle skal vende sløj stime mod mestrene

| bold.nyt | 5 kommentarer

Superliga-oprykkerne Vejle har ikke vundet i fire Superliga-kampe i streg, og lørdag venter en ny svær opgave, når FC Midtjylland gæster Nørreskoven.

Lørdag er der masser af fodbold på programmet. I 3F Superligaen skal oprykkerne Vejle forsøge at komme tilbage på sporet efter fire runder uden sejr, når de danske FC Midtjylland kigger forbi klokken 16.00.

Bolden ruller også på Amager, når Fremad Amager tager imod 1. divisions Superliga-jagtende tophold, Viborg FF.

Uden for Danmarks grænser er der også godt gang i den.

I Championship kan Thomas Franks Brentford-tropper tage sin fjerde sejr på stribe i hjemmekampen mod Blackburn, mens Joachim Andersens Fulham gæster Manchester City i Premier League.

Der er også storkampe i vente længere sydpå, når Sevilla og haltende Real Madrid mødes i La Liga, og når Bayern München møder RB Leipzig i Bundesligaen.

Sent lørdag møder Jens Jønssons Cadiz Martin Braithwaites Barcelona.

Dagens højdepunkter:

14:00 Fremad Amager – Viborg FF
16:00 Vejle – FCM
16:00 Brentford – Blackburn
16:00 Manchester City – Fulham
16:15 Sevilla – Real Madrid
18:00 Juventus – Torino
18:30 West Ham – Manchester United
18:30 Bayern München – RB Leipzig
21:00 Cadiz - Barcelona


 


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

mr nice 07:31          
Held og Lykke med det...de bliver kørt ud på røv og albuer, hvis fcm stiller med 1 holdet...
Syv7 07:55          
Det er så ikke det de har vist i denne sæson :) ( undtagelse FCK, som alle hold har leget med) Jeg tror, at det bliver et kryds uanset startopstilling med begrundelse for at de lige har spillet!
Maradona-Messi 08:31          
@mr nice: muligheden for det er da absolut til stede, men "der Ball ist rund und ein Spiel dauert 90 Minuten". Og har netop FCM ikke lige bevist mod Atalanta, at man ikke skal give op på forhånd? Her skulle de jo også have været kørt ud på røv og albuer, hvis Atalanta stillede med 1.holdet... men det blev de ikke. Og skulle VB tabe, så prøver vi igen næste kamp! Kom så VB!
Victory 09:10          
Som FCM fan forestiller jeg mig da på ingen måde, at vi kører Vejle over. Vejle har været en kæmpe positiv overraskelse i min optik med masser af seværdig fodbold og skarphed. Jeg ved godt, at de har været nede i et hul i de seneste kampe, men jeg tror bare, at det er et spørgsmål om tid, inden de finder tilbage i sporet. Det kommer til at kræve masser af hårdt arbejde at slå Vejles spil i stykker, men lykkes de med det, er der nok også gode chancer. Men mon ikke Vejle er opsatte på at gøre det godt mod FCM? Det plejer de. Tror bestemt ikke, at det bare bliver en walk over!
hjst 09:24          
Pæne ord Victory, tak for dem.

Her i stuen vil det være den største superligasensation siden Hobro´s 3-0 over FCK i "Parken" for godt 6 år siden hvis VB går fra banen med point i dag.

//hjst
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar